Steve Jobs Apple’Daki Görevini Bıkrakıyor
-
iPhone, iPad ve iPod gibi fenomen haline gelmiş ürünlerin yaratılması önemli rol oynayan Steve Jobs, sağlık sorunları sebebiyle Apple’daki görevinden ayrılıyor.
Reuters’in haberine göre Jobs, sağlığına daha fazla zaman ayırabilmek için şirketteki aktif görevini bırakacak ve yerine Tim Cook geçecek. Geçmişte de sağlık sorunları sebebiyle Apple’dan ayrılmak zorunda kalan Jobs, bu kez tamamen şirketin dışında kalmayacak. CEO pozisyonunda ve stratejik kararlar konusunda yetki yine Steve Jobs’ta olacak. Tim Cook ise şirketin günlük operasyonlarını yönetecek.
Apple konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı fakat Steve Jobs’un çalışanlarına gönderdiği e-posta Reuters’in eline ulaşmış. Steve Jobs, Apple’ı çok sevdiğini ve en kısa zamanda geri dönmek istediğini belirtmiş. Rahatsızlığı konusunda bir açıklama yapmayan Apple CEO’su özel hayatlarına saygı gösterilmesini istemiş.

-
windowz adamı sağlıklı tutar :D bknz. bill amca
-
Adam geçen bi twit atmış yarım saat güldüm ya :D
"Microsoft kiss my apps."
-
dünya kadar paran var,kansersin halen şirketimde şirketim diyorsun.hıkık der gidersin amca.
-
bütün devler düşüyo beya hiç zevki kalmadı ortamın :|
-
Sadece bir süreliğne ayrılıyor?
Bkz: http://goo.gl/dTDRL
-
Adam kanser para gücüyle ayakta duruyor,
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
dünya kadar paran var,kansersin halen şirketimde şirketim diyorsun.hıkık der gidersin amca.
-----------------------------Aşkı para aşkı değil bu adamın; meslek aşkı... :)