Steve Jobs'un Hayatının Filmi
-
http://yadi.sk/d/URcVjRT5GgyzB
Steve Jobs'un hayatını anlatan çok güzel bir film arkadaşlar.Jobs'un sanıldığı gibi bir teknoloji dahisi olmadığı, pazarlama dahisi olduğunu gösteriyor.
Filmi online olarak izlersinizi diye .avi olarak attım fakat online izlemede kalite düşük oluyor bilginiz olsun.
-
Pirates of silicon valley filmi mi hocam bu? Bill gates in işletim sistemini jobs dan çaldığı dönemleri anlatan film yani? Eğer oysa izlemiştim de tekrar izlemiyim şimdi :)
-
Ayazz bunu yazdı
Pirates of silicon valley filmi mi hocam bu? Bill gates in işletim sistemini jobs dan çaldığı dönemleri anlatan film yani? Eğer oysa izlemiştim de tekrar izlemiyim şimdi :)
yok hocam o değil.senin dediğin film 1999 yapımı.
-
Citizen bunu yazdıAyazz bunu yazdı
yok hocam o değil.senin dediğin film 1999 yapımı.
Aynen izleyim o zaman bunu saolasın hocam.
-
hocam yazsaydın ya Jobs diye. bu filmin konusu açılmıştır burda, popülaritesini de yitirdi zaten. demek istediğim yeni bir film çıkmış gibi başlık açman gereksiz heyecan yaratacak ki ben de yarattı :D
-
s*k gibi film. uyuya kaldık 2 arkadaş yarısını bile görmeden.
-
film çok iğrenç ama filmin yönetmenleri falan baya özene bözene hazırlamışlardı.bazı noktalarda jobsun soundcloud sesleri özel eşyaları gibi şeylerden yardım almışlar ama bu kadar iğrenç olcağı kimin aklına gelirdiki?
-
sadece Apple zamanlarını konu aldığı için biyografi tarzında bir film ne bekliodunuz ki ?