folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Steve Jobs'un Hayatının Filmi

Steve Jobs'un Hayatının Filmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://yadi.sk/d/URcVjRT5GgyzB

Steve Jobs'un hayatını anlatan çok güzel bir film arkadaşlar.Jobs'un sanıldığı gibi bir teknoloji dahisi olmadığı, pazarlama dahisi olduğunu gösteriyor.

Filmi online olarak izlersinizi diye .avi olarak attım fakat online izlemede kalite düşük oluyor bilginiz olsun.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Pirates of silicon valley filmi mi hocam bu? Bill gates in işletim sistemini jobs dan çaldığı dönemleri anlatan film yani? Eğer oysa izlemiştim de tekrar izlemiyim şimdi :)

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Pirates of silicon valley filmi mi hocam bu? Bill gates in işletim sistemini jobs dan çaldığı dönemleri anlatan film yani? Eğer oysa izlemiştim de tekrar izlemiyim şimdi :)

yok hocam o değil.senin dediğin film 1999 yapımı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Citizen bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı

yok hocam o değil.senin dediğin film 1999 yapımı.

Aynen izleyim o zaman bunu saolasın hocam.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

hocam yazsaydın ya Jobs diye. bu filmin konusu açılmıştır burda, popülaritesini de yitirdi zaten. demek istediğim yeni bir film çıkmış gibi başlık açman gereksiz heyecan yaratacak ki ben de yarattı :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

s*k gibi film. uyuya kaldık 2 arkadaş yarısını bile görmeden.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

film çok iğrenç ama filmin yönetmenleri falan baya özene bözene hazırlamışlardı.bazı noktalarda jobsun soundcloud sesleri özel eşyaları gibi şeylerden yardım almışlar ama bu kadar iğrenç olcağı kimin aklına gelirdiki?

Converse giyen uzaylı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

sadece Apple zamanlarını konu aldığı için biyografi tarzında bir film ne bekliodunuz ki ?

Living Death
Toplam Hit: 921 Toplam Mesaj: 8