Steven Seagal Filmleri
-
online izleye bileceğim steven seagal filmleri arıyorum online olmasada olur önerilerede açığım dövüş türü filmleeerden hangisini izliyim şimdiden teşekürler.
-
-
kendin pişir kendin ye :)
-
soru sormadan yada bişi istemeden önce araştıralım meselesini çok iyi açıklayan bi durum :)
-
Steven Segal mi? :S Dostum izleyecek başka dövüş filmi bulamadınmı? Daha koca kı... kaldırmaktan aciz bi adam bu. İzlerken sıkıldığım yeğane adamlardandır... Sırf aikido izlersin sadece okadar... Git gözünü seveyim V for Vendetta izle, Kanlı elmas izle, Vantage Point izle, Tetikçi yi izle, Desperadoyu izle... Dövüş filmi değillerdir ama beni gerek konusuyla gerekse sürükleyiciliğiyle tekrar tekrar izleten filmlerdir... Jhony Deep filimleri izle emin ol pişman olmazsın...
Buarada bende bi soru sorayım ya bilen arkadaşlar vardır heralde. Denzel Washington ile Angelina Jolie nin oynadığı criminal konusu olan bir film vardı onun ismini öğrenmek istiyordum. Denzel Washington yatakta devamlı bacakları tutmuyor, Anjelina Jolie da hiç kriminalci olmak istemeyen bir polisi canlandırıyor. Oradaki Denzel Washington'un akıl oyunlarıda hakikatende çok iyiydi... İsmini bilen varmı bu filmin ya?
-
Steven Seagal koca götünü kaldıramıyor :) İyi de adamın ihtiyacı yok ki , adamın yaptığı spor Aikido , darbe olmayan bir spor yani .
Güzel dövüş filmi istiyorsan , Bruce Lee izle .
-
bu adam filmlerde gerçeten dövüyor milleti hea :|
çok davası var hatta bu yüzden =)
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------Steven Segal mi? :S Dostum izleyecek başka dövüş filmi bulamadınmı? Daha koca kı... kaldırmaktan aciz bi adam bu. İzlerken sıkıldığım yeğane adamlardandır... Sırf aikido izlersin sadece okadar... Git gözünü seveyim V for Vendetta izle, Kanlı elmas izle, Vantage Point izle, Tetikçi yi izle, Desperadoyu izle... Dövüş filmi değillerdir ama beni gerek konusuyla gerekse sürükleyiciliğiyle tekrar tekrar izleten filmlerdir... Jhony Deep filimleri izle emin ol pişman olmazsın...
Buarada bende bi soru sorayım ya bilen arkadaşlar vardır heralde. Denzel Washington ile Angelina Jolie nin oynadığı criminal konusu olan bir film vardı onun ismini öğrenmek istiyordum. Denzel Washington yatakta devamlı bacakları tutmuyor, Anjelina Jolie da hiç kriminalci olmak istemeyen bir polisi canlandırıyor. Oradaki Denzel Washington'un akıl oyunlarıda hakikatende çok iyiydi... İsmini bilen varmı bu filmin ya?
-----------------------------o sorduğun film, kemik koleksiyoncusuydu. the bone collector fena film değildi.
steven seagal filmlerine gelince ben de pek beğenmiyorum çok hantal bi herif
-
cüneyt arkın neyinize yetmiyor ki?
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------
cüneyt arkın neyinize yetmiyor ki?
-----------------------------
yani