Sticker Yapan Mürid Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

merhabalar

metrobüs duraklarındaki billboardları bilirsiniz(fotoğrafını bulamadım) o billboardların üsttarafında siyah arkaplanın üstüne sarı renkle durak ismi yazar.

aynı boy font ve renkte sticker yaptırmam gerek ki tam ölçülerini bugün gidip alıcam

bu konuda bana yardımcı olabilecek fiyat verebilecek mürid varmıdır?istanbul içi olursa süper olur kargo vermem.adette fazla değil max 10 tane 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

Hocam tarif ettiğin şey şumu

http://reklamhizmetleri.net/goster.asp?id=41&urunadi=Sticker%20Folyo%20Kesim

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

bak hacı bu sticker işi başına dert açacak soyluyum :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

@lacura aynen hocam teşekkür ederim dur arayayım adamlarıda arplanı boş istemiyorum siyah olucak arkaplanıda

@swordfish muhtemelen kimse farketmiycektir diye düşünüyorum hacı.anca mobeseden görürler, ki yazıcağım kötü bişey değil gider açıklamasınıda yaparım 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sticker tasarımını sen pc de corelde ps de vs programlarla yaparsın ölçüsü felan ayarlarsın gidersin bi reklamcıya folyo kesimini yaptırırsın.

Mesaj 17 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 14:03'da kaygusuz tarafından düzenlendi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 624 Toplam Mesaj: 5