Stok Programı Arıyorum.
-
Arkadaşlar internette çok aradım ya demosu yada linkler ölü doğru düzgün bi stok programı bulamadım açıkçası eğer sizin kullandığınız veya bildiğiniz ücretsiz stok programı varsa paylaşırsanız sevinirim.
-
Çok daha açıklayıcı yazman gerek.Neyin nasıl bir stoğu var.Kaç kullanıcı olacak yetkilendirme nasıl olacak.fatura/irsaliye olacakmı bu sistemde,arama kriterleri neye göre değişecek vsvs.
Saat dükkanında saatleri stoklayacaksan programa gerek yok aç excelde tut. -
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Çok daha açıklayıcı yazman gerek.Neyin nasıl bir stoğu var.Kaç kullanıcı olacak yetkilendirme nasıl olacak.fatura/irsaliye olacakmı bu sistemde,arama kriterleri neye göre değişecek vsvs.
Saat dükkanında saatleri stoklayacaksan programa gerek yok aç excelde tut.
-----------------------------Excelde tutuyordum bundan önce şimdi bende kumaşlar var 50 60 çeşit düşün şimdi ben hepsine bi ürün no vericem ne kadar olduğunu yazıcam Müşterilerimi kayıt edicem Mesela A şirketine 1. kalite Akasya şeker 100 metre kumaş satıcam stoğumda 500 varsa 400 kalıcak bu tarz bi program arıyorum Fatura olmasına gerek yok.
-
excelde dediğini yapabilirsin,excel.gen.tr de örnekleri olması gerek.
-
Open Office kullanıyoruz şimdide ücretsiz şirket olduğu için. Neyse bakalım o kadarda bilmiyoruz ama araştırıp bulucağız :)
-
stok ve cari programları olcaktı evde. akşam bakayım.
-
bakarsan çok sevenirim hayalet..