Stored Procedure Wizard Programı (İstek)
-
Hocam Stored Procedure yazmanın ne kadar gıçık birşey olduğunu bilirsiniz.hem zamandan hem emekten tasarruf sağlayacak güzel programlar var fakat full olmayınca bir işe yaramıyor.
Lattice.SPGen Stored Procedure and Code Generator
ve
EZStoredProc 2.0
bu programların full ünü serialini bulamadım bulabilecek veya elinde bunlar yada bunlara benzer programlar olan müritler paylaşabilir mi?
-
yaw wizard yerine winzart yazmışım düzeltemiyorumda adminden ricam düzeltebilir mi? Özr :S
-
Bilmiyodum ya bunuda programı olduğunu...
araştırayım bende bi...
-
bilge adamdaki yalçının yürü ya kulum diye bi programı vardı
-
Valla üstatlar adamlar çatırçatır yazdırıyorlar araştırdım biraz 10-15 tane program var ama full ünü bulamadım.triallerde bir bk. a yaramıyor.Programlar basit procedureler yazılıyor işte update,delete,insert into gibi ama bu kadarını o yapınca gerisinide biz düzenlicez yani.hakket baya kolaylık ve zaman tasarrufu sağlıyor.
not: hiçbir tük sitesinde göremedim.bulduğum triallerde yabancı sitelerden.
-
up
-
Bu olay extra programa gerek kalmadan msSql 2000 de çok rahat yapılıyormuş.bir sihirbazı var çok kolay yapıyor herşeyi.ama ya gazmalar 2005 sürümüne koymadılar,yada ben bulamıyorum.Ms Sql serverdan iyi anlayan kimse yokmu?
Edit:
Sorun Çözüldü;(daha sonra birileri okurda faydanlanır diye yazıyorum,yine kendin pişik kendin ye oldu:)
Visual studio ile çok rahat bu işlemleri yapacak stored procedur otomatik yapılabiliyor.(muş)
Veri kümesi ekleyince bırakın stored proceduru programın içinde stored proceduru cağıracak kod a bile gerek kalmıyor desem yeri.Ama ben o kadarını önermiyorum.O kadar da hazırcı olmamak lazım.:)