folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Stored Procedure Wizard Programı (İstek)

Stored Procedure Wizard Programı (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

Hocam Stored Procedure yazmanın ne kadar gıçık birşey olduğunu bilirsiniz.hem zamandan hem emekten tasarruf sağlayacak güzel programlar var fakat full olmayınca bir işe yaramıyor.

Lattice.SPGen Stored Procedure and Code Generator

ve

EZStoredProc 2.0

bu programların full ünü serialini bulamadım bulabilecek veya elinde bunlar yada bunlara benzer programlar olan müritler paylaşabilir mi?

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

yaw wizard yerine winzart yazmışım düzeltemiyorumda adminden ricam düzeltebilir mi? Özr :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bilmiyodum ya bunuda programı olduğunu...

araştırayım bende bi...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

bilge adamdaki yalçının yürü ya kulum diye bi programı vardı

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

Valla üstatlar adamlar çatırçatır yazdırıyorlar araştırdım biraz 10-15 tane program var ama full ünü bulamadım.triallerde bir bk. a yaramıyor.Programlar basit procedureler yazılıyor işte update,delete,insert into gibi ama bu kadarını o yapınca gerisinide biz düzenlicez yani.hakket baya kolaylık ve zaman tasarrufu sağlıyor.

not: hiçbir tük sitesinde göremedim.bulduğum triallerde yabancı sitelerden.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

up

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

Bu olay extra programa gerek kalmadan msSql 2000 de çok rahat yapılıyormuş.bir sihirbazı var çok kolay yapıyor herşeyi.ama ya gazmalar 2005 sürümüne koymadılar,yada ben bulamıyorum.Ms Sql serverdan iyi anlayan kimse yokmu?

Edit:

Sorun Çözüldü;(daha sonra birileri okurda faydanlanır diye yazıyorum,yine kendin pişik kendin ye oldu:)

Visual studio ile çok rahat bu işlemleri yapacak stored procedur otomatik yapılabiliyor.(muş)

Veri kümesi ekleyince bırakın stored proceduru programın içinde stored proceduru cağıracak kod a bile gerek kalmıyor desem yeri.Ama ben o kadarını önermiyorum.O kadar da hazırcı olmamak lazım.:)

Toplam Hit: 1119 Toplam Mesaj: 7