folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Strafor Kesim Makinesi Olan Varmı?

Strafor Kesim Makinesi Olan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler strafor dan 9 harfli bırsey yazdırmam lazım.. kalınlıgı 3cm boyu 35-40cm cıvarında olması lazım varmı uygun fıyata yapabılıcek.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

biz kesiyoruz. atölyeye sorayım. sadece strafor mu istiyorsun beyaz zeminli. yoksa boyalı olacak mı ?

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeşim boyamasını kendım yaparım ya sadece kesılecek o kadar. Strafor dedigim şey bu köpükler yanı dış cepe montalamada kullanılan şeyler. Dukkana ısım yapacagım bunlardan yaptırabılırsen uygun fıyata cok ıyı olur.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bunlara benzer bırsey olucak yaratıcı geldı bana nedense :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kendım kestırdım straforları harf olarak sonra boyadım ve bunu yaptım :) toplamda Maliyeti 100tl gıbı bı rakam tuttu hersey dahil. kapalı alanda dukkanınız felan varsa boyle bırsey yapabılırsınız hoş duruyor.

Toplam Hit: 1238 Toplam Mesaj: 5