Strait Styling Glatt Saçlarımı Yaktı!..Dökülmemesi İçin Ne Kullanabilirim.Hocalar Fikrinizi Bekliyom
-
Strait Styling Glatt adında bi saç düzleştirici bişe var!.kozmetikçilerde satılıyor .kullandım ve saçlar evet düz oluyor(saçlarım seyrekti-hafif düz) gerçekten ancak işte biraz yaktı o yüzden dökülüyor.bunu engellemek için ne yapmam gerek fikirlerinizi bekliyorum :(
-
daks mıdır nedir diğer adı :) acayip piste kokuyo saçları çok yıpratıyokeşke sürmeden önce kuaföre falan danışsaydın :) geçmiş olsun demek istiyorum etkisi bi hafta falan gidiyo diye biliyorum çaresi de yok :) saçlar düzgün olacak diye hepsinden olacaksın sonra amk dursun işte karışık ne elleşiyosun :)
-
ne bileyim böyle olacağını :) kuaförde dedi zaten bişe olmaz die :) ama işte oluyor .. neyse oldu bi kere.artık dökülmemesi için çözüm üretmem gerek . inş kısa bi süre sonra etkisini kaybeder.he bi de saçları kestirince daha düz olmuyor o yüzden diomki saçlarımı kestirsem .
-
bi hafta kadar zeytinyagı kalitelisini kullan... deri üzerinde onaramıyacagı şey yok akşam yatarken sür sabah yıka saç derisini yumuşattıgı gibi saçları besleyip saglıklı yapıyor saçları ile sorunlu olanlar düzenli kullansınlar, işin güzel yanı tamamen dogal oluşu
Toplam Hit: 3239 Toplam Mesaj: 4