Strateji Oyunları Ve Faces Of War Hakkında Bilgi
-
öncelikle faces of war nasıl bir oyun oynayan varmı?
İkinci olarak bir strateji oyunu arıyorum fakat nasıl anlatayım en total , rise vs.. gibi nede swatın oyunu vardı onun gibi.ANlatayım biraz
bir komutana bağlı askerler olsun sniper tşu bu vs.. sende yönet.Komutan gibi.Sanıyorum faces of war onun gibi birşey bilgisi olanlar açıklayabilir mi
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle faces of war nasıl bir oyun oynayan varmı?
İkinci olarak bir strateji oyunu arıyorum fakat nasıl anlatayım en total , rise vs.. gibi nede swatın oyunu vardı onun gibi.ANlatayım biraz
bir komutana bağlı askerler olsun sniper tşu bu vs.. sende yönet.Komutan gibi.Sanıyorum faces of war onun gibi birşey bilgisi olanlar açıklayabilir mi
-----------------------------
Commandos serisi gibi mi ? -
sen gelısım ekonomı gıbı olayların olmadıgı bı strateı oyun ıstıosun erhalde ama bole bı oyun hıc duymadım... Dedıgın gıbı bı oyun ancak age of empires in gorevlerınde var ama cok kısa suruyo yınede bı arastırıyım ilginç bi oyun türü gibi duruyo...
-
faces of war a baktmda saten tpatıp anlattıgın gıbı bır oyun ekonomı yok bına yapımı yok gelısım yok sadece orduyu yonet hemen ındırmelıyım:D sevdım bu oyunu
-
clogu güzelse bende alayım :D
musket hiç oynamadım comandosu..
-
company of heroes i tavsiye ederim.
Toplam Hit: 939 Toplam Mesaj: 6