folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Street Fighter IV ( Download)



Street Fighter IV ( Download)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 23/Haziran/2008
    Erkek
    Street%20Fighter%20IV%20-%20Reloaded%20%5b2009%5d

     



    Ryu%20vs%20Ken

    Asla pes etme! Mücadeleye devam et...Kazanılması gereken zaferler var!!!

    Gelişen teknolojinin sunduğu imkanlar, günden güne değişen oyun kültürü ve yeni yeni tanıştığımız türler sonrasında, bugün başladığımız yerden çok farklı bir noktadayız. Oyun dünyası eskisine oranla çok daha geniş imkanlar sunmasına rağmen, artık neyi alıp almayacağımız konusunda daha sıkı tercihler yapmak durumundayız. Eskiden böyle miydi? C64 & Amiga 500' lerin yaygın olduğu zamanları hatırlıyorum. Kim ne derse desin, bence o dönem oyun dünyasının altın çağıydı. Tamam, o zamanlar oyunlar konusunda çok daha taze bir meraka sahiptik. Yeni yeni tanıştığımız bu sanal dünyanın en yalın hali bile bizler için büyüleyiciydi. Oyun dünyasının o yıllardaki yüzü gerçeğe çok uzaktı. Yüksek çözünürlüklü kaplamaların değil, pixel' lerin hüküm sürdüğü bir dönemdi. O dönemi hatırlayan oyuncuların çoğu hak verecektir ki, zamanında o renkli noktacıların bizlere sunduğu eğlence, bugünlerde çıkan çoğu oyunda mahrum bırakıldığımız bir şey.

    Bu%20kapışma%20bitmez...

    Capcom firmasının Street Fighter IV' ü piyasaya sunması çok iyi oldu. Eski dostları özlemiş olmanın yanısıra, son günlerde oyun dünyasını şöyle bir silkeleyip kendine getirecek bir oyuna ihtiyacımız vardı. Street Fighter IV, oyun dünyasının ortasına Hadouken' i çakıp, adeta " Kendinize gelin be! Bu dünyada herşey görsellik, herşey grafik değil. Bu insanlar eğlenmek için bu oyunları oynuyor! " demiş oldu.

    Uzunca bir aradan sonra, Capcom firması bizleri yeniden Street Fighter ile buluşturmuş oldu. Hemde ne buluşma o öyle! Bugüne dek özlemini çektiğimiz vazgeçilmezleri ve " keşke olsa " dediğimiz yeni şeyleri bir araya getirerek ortaya harika bir oyun çıkardı...

    Ryu

    Double K.O!!!

    Dövüş oyunları konusunda su götürmez bir gerçek varsa, o da oyunun 2 boyutlu perspektif üzerine tasarlanmasının eksi değil artı bir yön olduğudur. Dövüş oyunlarında 3 boyutlu bir platformu hayata geçiren ilk oyun hangisiydi hatırlamıyorum, ama şunu rahatlıkla söylebilirim ki, karakterlerin 4 yöne hareket edebildiği dövüşlerden hiçbir zaman haz almadım. Evet, bizim o klasik 2 boyutlu perspektifin meşhur bir koridoru var ki, o koridor aslında görüp görebileceğiniz en başarılı dövüş platformu. Rakibi köşeye sıkıştırmak ya da köşeye sıkışmak kadar eğlenceli birşey var mı? Bence yok :)

    İşte Street Fighter IV' ün kurulu olduğu en güzel temellerden biri de bu. Klasik stile sadık kalarak tasarlanan dövüş sistemi, hem yıllardır seriden uzak kalmış eski hayranlara, hem de seri ile ilk kez tanışacak olan yeni nesillere uygun bir biçimde tasarlanmış. Evet, onca yıl aradan sonra Street Fighter başına oturunca yabancılık çekmiyorsunuz, ama tabii bu " aynı tas, aynı hamam " demek de değil. Street Fighter Alpha ve serinin diğer oyunlarında da karşımıza çıkan Super Combo sistemi de oyunun bir parçası. Bunun yanısıra, oyuna Focus Attack adında yeni bir sistem daha dahil edilmiş durumda. Dilerseniz defansif, dilerseniz saldırıya yönelik olarak kullanılabilen bu sistemi orta yumruk ve tekmeye aynı anda basarak kullanabilmeniz mümkün. Focus Attack, oyunun arabirimindeki barlar üzerinden takip edilebilen bir sistem değil. Focus Attack, karakterinizin etrafında yavaş yavaş beliren siyah mürekkep izlerinin yoğunluğunu takip ederek kullanabileceğiniz bir sistem. Oyundaki tüm karakterlerin kendine özel bir focus animasyonu bulunmakta ( ki bu animasyonlar çok başarılı ). Focus Attack oldukça güzel ve yerinde kullanıldığı sürece fazlası ile etkili. Ancak zamanlama konusunda kendinizi çok iyi ayarlamanız gerekiyor, çünkü Focus Attack kullanırken saldırıya daha açık bir durumda oluyorsunuz.

    Akuma%20vs%20Gouken

    Bir de oyunun dövüş mekaniğine yepyeni bir esneklik getiren Revenge faktörü var. Rakibinizden dayağı yediniz, yediniz ve bu durum canınıza tak etti, EX barınız dolu, ama içinizdeki öfkeyi Super Combo ile dindirmek pek mümkün değil. O da ne??? Revenge barınız da doluvermiş. Normalde intikam için " İntikam, soğuk yenen bir yemektir " derler, ama Street Fighter IV' de dilerseniz Super Combo' larınızı Revenge barınız ile güçlendirip, Ultra Combo şeklinde sıcak sıcak servis edebilirsiniz :) Oyunun mekaniği öylesine esnet bir dövüş sistemi sunuyor ki, hangi saldırıya nasıl karşılık vereceğiniz konusunda daha stratejik yöntemlere sahip olmanız gerekiyor. Yine de dediğim gibi, Street Fighter IV, atası olan Street Fighter II' nin temel prensiplerinden çok da uzaklaşmış değil. Doğru zamanda çıkan bir tekme ya da yumruğun yaratacağı üstünlük halen geçerli...

    Balrog%20vs%20Abel

    Round 2...Fight!!!

    Herşey oldukça güzel gidiyor, peki kadromuz ne alemde? Dilerseniz kısaca bu konuya da değinelim. Street Fighter II' nin klasik 12 kişilik kadrosu ( Ryu, Ken, Blanka, E. Honda, Chun-Li, Zangief, Dhalsim, Guile, Balrog, Vega, Sagat & M. Bison ), Street Fighter IV' de de yer almakta. Bunun yanısıra oyunda Abel, Crimson Viper, Rufus, El Fuerte, Gouken ( kendisi Ryu & Ken' in ustası ve aynı zamanda Akuma' nın büyük kardeşi ) ve Seth ( oyunun yeni boss' u ). Cammy, Sakura, Akuma, Fei Long, Rose, Gen ve Dan ise, oyunda daha sonra aktif hale getirebileceğiniz karakterler arasında yer alıyor. Kadro oldukça sağlam değil mi ;) Peki ya grafikler, animasyonlar, seslendirmeler? İşte şimdi bunlardan bahsetmenin tam sırası!

    Chun-Li%20vs%20Ryu

    Round 3...Fight!!!

    3 boyutlu grafiklerin klasik SF tarzı ile bir araya getirilmesi fikri, oyuna eşsiz bir güzellik katmış diyebilirim. Genel tasarım ve karakterlerin artwork tadında oyuna başarılı bir biçimde aktarılmış olması, görsel anlamda beklentilerinizi sonuna kadar karşılayacak nitelikte. Karakterlerin tasarımı, animasyonları, darbe aldıklarında surat ifadelerinin değişmeleri ya da rakibinizin Super Combo' nuzu fark ettiği anda gözlerinin yuvalarından fırlayacak gibi olması, kısaca görüp görebileceğiniz herşey mükemmel. İnanın bir oyunu anlatırken " Mükemmel " kelimesini pek sık kullanan bir oyuncu değilimdir. Ama Street Fighter IV bunu fazlası ile hak ediyor. Ses efektleri, bulunduğunuz atmosfere özel sesler ve karakterlerin seslendirmelerine diyecek en ufak laf yok. Street Fighter IV adına gözle görülür en belirgin özelliklerden biri de bu. Capcom oyunun grafiksel tasarımına özen gösterdiği kadar, ses ve müzik konusunda da oldukça titiz davranmış. Oyunda yer alan modlar ise sırası ile Arcade, Versus , Network Battle, Challange Mode ve Training Mode şeklinde. Bu modların içerisinden en çok göze çarpanlar ise Training Mode & Challange Mode. " Ne? Training Mode mu? Benim alıştırma yapmaya ihtiyacım yok ki!!! " demeyin, çünkü bu mod oyuna dahil olan yeni sistemlere alışmak ya da karakterinizi en etkili biçimde kullanabilmek adına  oldukça yararlı. Challange Mode ise, Time Attack, Survival ve Trial gibi üç farklı seçeneğe sahip. Bahsettiğim bu üç mod ise normal ve zor olarak iki farklı seviyede yer almakta. Time Attack modunda bir grup rakibi mümkün olan en kısa zaman içerisinde yenmeniz gerekiyor. Survival Mode, enerjiniz tükenip yere düşmeden ard arda kaç tane rakibi alt edebileceğiniz konusunda sizi sınıyor, trial ise size oyunda yer alan hareketleri nasıl yapacağınızı öğretmenin yanısıra, bu hareketleri bir araya getirerek vereceğiniz hasarı max' a çıkarmayı öğretiyor. Network Battle ise adından anlışılacağı üzere oyunu multiplayer olarak diğer oyuncular ile oynayabilmenize imkan sağlıyor. Street Fighter IV' ün şimdiye kadar gözle görülür tek kusuru ise, multiplayer sisteminde turnuva moduna destek vermemiş olması ki Capcom' un yaptığı açıklamaya göre önümüzdeki günlerde bu ufak eksiklik de giderilecek...

    Perfect!!!

    You Win...Perfect!!!

    Capcom' un Street Fighter IV ile beklentilerimi sonuna kadar karşılamış bulunmakta. Street Fighter IV her türlü övgüyü ve takdiri hak eden bir oyun. Dövüş oyunları son yıllarda eskisi kadar sık rastlamadığımız ve özlediğimiz bir tür. Aradan 20 yıl geçmiş olmasına rağmen bazı şeylerin değişmemiş ve değişen şeylerin de düşlediğimiz gibi olduğunu görmek çok güzel. Street Fighter IV sadece eğlendirmek adına başarılı bir oyun değil. Bu oyun, aynı zamanda oyun dünyasına eğlencenin ne olduğunu hatırlatacak nitelikte bir başyapıt. Street Fighter IV' ün gördüğü ilgiye bakılırsa, Street Fighter V fikri de artık Capcom' a pek uzak değildir diyorum, ne dersiniz?

     

     

     

    http://rapidshare.com/files/256499103/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part01.rar
    http://rapidshare.com/files/256499590/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part02.rar
    http://rapidshare.com/files/256499927/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part03.rar
    http://rapidshare.com/files/256500341/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part04.rar
    http://rapidshare.com/files/256497133/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part05.rar
    http://rapidshare.com/files/256497006/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part06.rar
    http://rapidshare.com/files/256497091/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part07.rar
    http://rapidshare.com/files/256497165/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part08.rar
    http://rapidshare.com/files/256497099/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part09.rar
    http://rapidshare.com/files/256497110/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part10.rar
    http://rapidshare.com/files/256497011/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part11.rar
    http://rapidshare.com/files/256497096/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part12.rar
    http://rapidshare.com/files/256497112/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part13.rar
    http://rapidshare.com/files/256496986/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part14.rar
    http://rapidshare.com/files/256498997/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part15.rar
    http://rapidshare.com/files/256499009/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part16.rar
    http://rapidshare.com/files/256499048/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part17.rar
    http://rapidshare.com/files/256499047/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part18.rar
    http://rapidshare.com/files/256499116/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part19.rar
    http://rapidshare.com/files/256499087/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part20.rar
    http://rapidshare.com/files/256499044/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part21.rar
    http://rapidshare.com/files/256499066/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part22.rar
    http://rapidshare.com/files/256498140/Street.Fighter.IV-RELOADED_interkolik.part23.rar

     

    arkadaşlar konu alıntıdır oyun tarafımdan indirilip denenmiştir çalışıyor..


    www.tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2009
    Erkek
    Eyw Sagolasın Güzel Paylaşım Hacı Eskiden Atari Salonlarında Oynardık Yaşlanmışız :D

    Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mart/2007
    Erkek
    boyutu çok fazlaymış tırstım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    2 oldu

    bunun riplenmişi yokmu uharc?


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2008
    Erkek

    zamanın atari oyunu oldu bize 23 Part.


    my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    bi indirelim bakalım nasılmış =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek
    Küçükken bütün haftalığımı bu oyunu oynayabilmek için ateri jetonlarına yatırmıştım. Okula bir hafta haşlıksız gittim. =)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek
    Oynanabilirliği en güzel olan ikinci versiyondaki onun linkli yokmu üstadım,

    Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 23/Haziran/2008
    Erkek
    bu oyun yeni cıktı haberiniz yokmu :) 3D muhabbetli falan filan grafikleri asiri Saglam maalesef baska link i yok..

    www.tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 23/Haziran/2008
    Erkek

    aha teklink :)

    http://bitroad.net/download/0cbf1588d2006f5aa018b9a08746fdc65/Street.Fighter.IV-RELOADED.rar.html


    www.tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2007
    Erkek
    oyun süper olmuş :) herkese tavsiye ederim

    iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
Toplam Hit: 2569 Toplam Mesaj: 11