String Quartet No 2 Mov 1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

İyi akşamlar abiler ablalar kardeşler beni hatırlamışınızdır tekrar bir yazdığım eseri bilgisayara geçirdim vstlerim cok iyi değil ama idare edin 4 yaylı sazlar grubu için yazdım ... daha önceki yazdıklarımı cok sıcak karşıladığınız için tekrar yenisini sizlerle paylaşmak istedim :D ....

NOT: izmirli olan herkesi 30 mayısta yaşar üniv konservatuvar departmanı kompozisyon ana sanat dalı öğrencilerinin konserine davet ediyorum benimde iki eserim ilk seslendirilişe kavuşucak gelen olur ise büyük onurla ağırlarım.

https://soundcloud.com/arkin-fescio-lu/string-quartet-1-mov  keyifli dinlemeler ...

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Çizik hocam hava biraz daha kararsın ışıkları söndürüp dinleyeceğim.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

"string" "mov" bunları gördüm konuya assembly programlama olayı var sanarak girdim :/

EDİT: iyi olmuş tebrik ederim :) vstler cidden lanetmiş ama, çok kuru geliyolar kulağa. Kaliteli sesler kullanılır, güzelde bir ayar çekilirse on numara olur.

wasd tarafından 17/May/14 02:06 tarihinde düzenlenmiştir

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

saol hocam norlmalde yazarken bilgisayar kullanmıyorum sırf kağıt kalem sadece nete atmak için pc ye geçirdim ondan dolayı vakit ayıramıyorum :D

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
Toplam Hit: 720 Toplam Mesaj: 4