Stronghold Crusader
-
arkadaslar ben stronghold crusader dıye bı oyun oynuyorum abı 28. bolumde kaldım oyun haclı seferlerını anlatıyo sen bır lordsun ve sawasları kazanıp mekana gıtmeye calısıyosun
bıde 3 kez odleklık yapıp kacma hakkın war hepsını kullandım ve gerı almak ıcın savası kazanman lazım oyun baya kazıklastı sımdı bana bu oyunun sıfrelerını bılen duyan goren kanıksayan varsa cawaplayın. ben aradım taradım bulamadım
bı bakıverın veya sıte ısımlerı verırsenız ruhum hıdayete kavusacak -
hile 1 (bu hileyi yaparken dikkatli ol oyunun icine edersen kotu olur:( )
Hex cheat:
Select the start menu, click search for files
or folders, search for Stronghold, it should
find a FOLDER! With Stronghold written on it,
open it then select game info, change every
number to 0 and save it, then everything
should be free!
buda 2. hile
At the Main Menu, press Shift + Alt + A to enable
cheat mode. While playing press:
Alt + C = All Missions
Alt + X = 100 Popularity and + 100 Gold
Alt + K = Free Building, No Resources Required
-
ayrica buraya gidip ogutler (hint) de bulabilirsin.
http://www.911codes.com/games/platform/win/sect/div/cont/list_game/spray/y/gid/0000001545/_cheats/_walkthroughs/_codes/_pc/_n64/_psx/_gameboy/_playstation/ -
abi ben de 27 deyim ama iki tavugum daha var 25 ben ce en zor bolum 4e teksin hani
-
HAhaaaha tabiki beceremezsiniz...
Haçlı Ordusu Osmanlının önünde durabilirmi bea -
ben o oyuna üç defa başladım üçündede yarıda bıraktım, illallah yani o kadar uğraşıyon didiniyon kale yapıyon su çukuru kazıyon biri geliyo hiç kaleye dokunmadan seni kuşatıp dışarıyla bağlantını kesiyo millet açlıktan çalışmıyo işte al sana yenilgi
-
Ben oyunu 6 ay önce bitirdim.Biraz kafayı kullanırsanız herşey halledilir.
-
güzel ama zor oyun
-
Hehehe kardişş sen de ne bejeriqsizmişsin olm ben bilmemkaçıncı bölüme kadar hiç tıklamadan kolayja gecmiştim 2 günde sende hic strateji bilgisi yoq heralde heahae sen git age of a sıfırdan başla el cid i joan of arc i filan oyna sonra crusadere başla
-
oyunu tek bitiren benim galiba arkadaşlar..size kolay gelsin diyorum :))
VE AGE OF EMPİRES hastası arkadaşlara bi tavsiyem var,yiyosa bi de bunu deneyin :))
arkadaşlar şifreyle falan olcak iş değil o..tavukları da 41. bölüme ve diğeri 31 sanırım oralara saklayın..hele 49(yani son bölüm) dan hiç bahsetmiyorum..çünkü bire yedi geliyolar (7 düvel varya hani) kolay gelssinn
Toplam Hit: 3996 Toplam Mesaj: 10