Stylus Pen Dokunmatik Ekran Kalemi
-
Iphone,ipad, tablet pc, cep telefonu, dokunmatik ekran elektronik için dokunmatikkalem- Bu stylus özellikle Apple IPad, IPad 2, Iphone, Ipod Touch ve diğer yüksek kapasite dokunmatik ekran teknolojisini kullanan elektronik cihazlar için üretilmiştir,
- Son çıkan yüksek kapasiteli dokunmatik ekranlar sadece insan vucudu benzeri elektronik Konduktörlerle çalışır, bu yüzdendirki ucu geleneksel rubber malzeme ile kaplanmış stylus kalemler ipad’inizle çok fakir çalışır,
- Yazmak için efor sarf etmenize gerek yoktur, ultra hassas başlığı sayesinde çok hafifçe dokunmanız yeterli,
- Ultra hassas Stylus Sadece yüksek kapasiteli ekranlar için üretilmiştir ve İpad’iniz veya benzeri cihazınızla mükemmel çalışır,
- Klipslidir; Cepte, Kitapla, Ajanda v.b. ile kolayca taşınır,
- Ekranınız çizilmesini ve parmak izi kalmasını önler,
- Uzunluk 11 cm
FİYATI: 3 TL
kargo: 3 TL
Dışardan alacaklar için : http://www.sanalpazar.com/urunalin__seldandikfiyat
-
3liralık şey için 5 lira kargo ödeyecek çıkmaz sanırım ama hayırlı satışlar :/
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------3liralık şey için 5 lira kargo ödeyecek çıkmaz sanırım ama hayırlı satışlar :/
-----------------------------sen bana 3 liraya al ben 5 lira kargo öderim sorun değil
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------3liralık şey için 5 lira kargo ödeyecek çıkmaz sanırım ama hayırlı satışlar :/
-----------------------------sen bana 3 liraya al ben 5 lira kargo öderim sorun değil
-----------------------------yahu o anlamda demedim ki ben yanlış anlamışsın,ben diyorumki; kalemi 3 liraya satıyorsun kargosuna 5 lira vermek saçma,tabiki ucuza satıyosun onun farkındayım dışardan alsak bunun kargolu halinden pahalı olur sanırım. Hayırlı satışlar :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------yahu o anlamda demedim ki ben yanlış anlamışsın,ben diyorumki; kalemi 3 liraya satıyorsun kargosuna 5 lira vermek saçma,tabiki ucuza satıyosun onun farkındayım dışardan alsak bunun kargolu halinden pahalı olur sanırım. Hayırlı satışlar :)
-----------------------------hepsiburada da 14-30 arası
gittigidiyorda 5-15 arası
dealextreme 2,87 TL
satılıyor
sanal pazarda meydan başvurusu yaptım kabul edilirse 1 saat içinde biter saten -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------hepsiburada da 14-30 arası
gittigidiyorda 5-15 arası
dealextreme 2,87 TL
satılıyor
sanal pazarda meydan başvurusu yaptım kabul edilirse 1 saat içinde biter saten
-----------------------------yahu bi hayırlı satışlar diyim dedim,fikrimi yazmaz olaydım :D hayırlı satışlar hacı hayırlı satışlar,şu tahribatta gördüğüm en dürüst satıcılardan biri sensin sen de beni yanlış anladın ya ben ona yanıyom sabah sabah :D
-
Alper abicim yanlış anlama baltalamak veya başka bir maksadım yok ama tanıdıklarına satma abi bu kalemi... ben hepsiburdadan aldım, bu kadar mı dandik yapılır bişey yaa? bi kere dokunduğunuz zaman hissetmez illaki bastıracaksınız iyice.. sonra istediğiniz kadar çekmeye çabalayın(resim çizeceksiniz yada swypeda yazacaksınız) başlık o kadar saçmalar ki imkanı olmaz... sonra klipsi plastik elinizde kalır ilk gün.. neyse işte anlamışsınızdır beni muhtemelen...
-
fiyat güzel ii satışlar