Şu Adsl Den Bedava Gprs Olayını Yapabilen Varmı
-
müritler ya şu adsl üzerinden bedava gprs olayını becerebilen kullanan varı bven baya bilgi buldum ama hepsi karman çorman işin içinden çıkamadım açık ve net anlatmamışlar neyse dedim müritlerden yapan kullanan varsa bir yardımcı olur bzide sevindirir neyse sağolun şimdiden
-
adsl üzerinden bedava gprs mi ?
ya burda bi terim karışıklığı var ya da yeni kalktığımdan dolayı bişeyeri kaçırıyorum ben :) -
bende anlamadım sen dökümanları paylaş bizde bakak bişiler belki çıkartırız
-
GPRS, bir çok şebekenin kullanıcılarının veri uygulamalarına erişim sağlayabilmek için kullanmak durumunda olduğu verimli bir teknolojidir. GPRS, son kullanıcının mobil veri iletişimini, "devamlı sanal bağlantı" durumunu ekonomik hale getirerek ve veri alımını ve gönderimini bugünkünden çok daha yüksek hızda mümkün kılarak önemli ölçüde geliştirir. GPRS, sadece bugünkü GSM teknolojisinin sunmakta olduğu veri hizmetlerine eşlik etmekle kalmaz, yarının 3. nesil hücresel ağları için planlanmakta olan veri iletişim yetilerini de şebekelere sağlar. GPRS, mobil iletişim teknolojisinde halen kullanılan devre anahtarlamalı (circuit-switched) yani kullanıcıya tahsis edilen bir tek hat üzerinden sürekli bağlantı yerine paket anahtarlamalı (packet switched), aynı hattı birden çok kullanıcının paylaştığı bir teknolojidir.
tmm buldum yapmıs lar bunuda la biz geri kaldık bu aralar ne oluyz halla halla hoja linkten ampulun biri anlatmıs
ama bana hala sacma geliyooooo
http://www.turkdreams.com/archive/index.php/t-4387.html -
ewt aga sen bulduklarını paylaş bizle bende arıyorum öyle bir döküman
-
Dediğin çok saçma ya.
Ha eğer internetten üzerinden Wap sitelerini gezicem diyorsam bir wap emulator kullanabilirsin (www.tagtag.com)
ha bi de şöyle bişey war cep telefonuna interneti kendi adsl modeminden vermek istiyorsan ki öyle bişey de war ama Turkide o telefon yok şuan gelince nasıl çalıştığını anlatırım sana.... -
gprs ten bedava interneti biliyorumda gprs ten adsl isini bilmiyorum :)...Bu arada evden yarin tasinacam ayri eve cikacam suan 256k ya yukseldi benim baglanti yarim saattir 256k da :) Gitmemi istemiyorlar herhalde...2048 le girdigimi bilirim ama baska wi-fi agindan bu tamamen benim hattimda vaybe bugunleride gordum ya :)...normalde 25,6 k likti.
-
http://www.hemenpaylas.com/download/958526/ivirzivir.rar.html
buyur aga ben buldum ama yapamadım belki sen yapabilirsin
Toplam Hit: 1590 Toplam Mesaj: 8