folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Şu Alışveriş Sitesi Güvenli Mi?

Şu Alışveriş Sitesi Güvenli Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

http://www.tradeage.com/tr/sale/panda-internet-security-2012-1-y%C4%B1l-1pc-pis-2012-bir-y%C4%B1l-365days-ce306090

Yukarıdaki ürünün fiyatı çok cazip ama resim olarak konulan logo beni şüphelendirdi :/ Tecrübesi olan varsa bu site ile paylaşırsa sevinirim...

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

paypa secenegi var.güvenli olması lazim. ilk defa gordum bu siteyi bende

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam sitenin verisign logosu falan resimden ibaret, açıkçası bana güvenli gelmedi.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 975 Toplam Mesaj: 3