Şu An Deprem Olsa Ne Yaparsınız?
-
efendime söliyim şimdi sitede takılıyosunuz. belki birazdan yatacak olan arkadaşlar var. tam kendinizi kaptırmış iken internete yahut çişinizi ettikten sonra yatağa girmeye o da ne!? birden sallanıyorsunuzu. bir oyana, bir buyana, salla beni al göğsünün üstüne yavrum yuvarla benii şarkısı gibi :D:D (ibnenin biri diyodu bu şarkıyı)
birkaç saniye sonra gerçekten deprem kanaatine varıyorsunuz. apartmandan sesler geliyor. ağlama, bağırma, heyecan, telaş, sesleri. sonra sokaktan sesler geliyor. "uuu a.q ne yapacaaz" gibisinden. böyle bir durum olsa ne yaparsınız ?
-
benim bir şey yapmama gerek yok bana bir şey olmaz zaten...
-
Bence daşşaq a vurulmayacak kadar ciddi bir konu.(aramızda izmit depreminde yakınlarını kaybedenlerinde olabileceğini düşünürsen durum içler acısı)
son yaşadığım 6 küsürlük izmir depreminde dediğin gibi çişimi etmiş yatıyordum tam dalmak üzere iken. yatak sallanmaya başladı.(ve bina vede akabinde izmir : ))
uyanık olduğumdan kalkın deprem oluyor diyerek çantamı ve montumu kaptığım gibi millet evi terkedene kadar kapı arasında bekledim sonra bende dışarı çıktım : ))
daha sonra da sabaha kadar arabada yattım : ))
sanırım yine aynı şeyi yapardım. ehahehahehahahehauhuh (!!!)
-
Deprem olurken aniden bi dua okumaya başlıyorum.Ardından deprem durunca aşağı inip şekil yapıyorum.Sonra bana bişey olmaz tribi atıp eve gidiyorum.Millet dışarda donarken izliyorum ben sıcak yatağımda uyuyorum.Zaten Çok büyük yıkım yapan bir depremse TVde izleyip tırsıyorum.Arabaya atlayıp biraz dolaşıyorum.Sonra eve giriyorum yine uyuyorum.Ben depreme banyoda yakalanlara ve Yatakta çıplak yatanlara acıyorum.Bazıları tırsarak üstlerine birşey almadan çıkıyolar.Bizde terbiyeli insanız hemen çıkıyoruz.Bana bişey olmaz olsaydı daha önce olurdu diyerek çıplaklara geceliklilere ve boxerlı elemanlara giyicek bişeyler getiriyoruz.Birde genelde Depremin büyüklüğünü ve Merkez üstünü ilk ben duyup söylüyorum acaib şekil oluyo.