Şu An Ne Düşünüyorsunuz ?
-
Walla ben
sevgilimin annanesi öldü telefonun şarjı bitti görüşemiyoruz , yurt dışında şuan onu düşünüyorum ne yalan sölim

-
illegal abi sen bi yat uyu. Çok fazla soru soruyon.
:)
-
Siteye 17702 17703 17704 nolu ID lerle üye olan savsak lamerlerini itinayla banlamanın verdiği büyük zevki koyu kahvemi yudumlayarak geçiriyorum , müziğimide açtım yeni şeyleri araştırıyorum :P
-
Osiris bunu yazdı:
illegal abi sen bi yat uyu. Çok fazla soru soruyon.
Üstad Napim yaaa :) maksat geyik olsun benim yarasa misali biz gündüzleri uyuyoruz
-
iLLegaLL bunu yazdý:
Osiris bunu yazdý:illegal abi sen bi yat uyu. Çok fazla soru soruyon.
Üstad Napim yaaa :) maksat geyik olsun benim yarasa misali biz gündüzleri uyuyoruz
ne biliyim üstüste geyik konular açınca bir problemi var diye düşündüm:P -
Ayklarımı uzattm Zone-h'i açtm anlarsınz ya :) + Sigaramı yaktım Çok yorgunum sebebi ise bugün kavga etmem ellerimde ve bileklerimde yaralar war az ağırıor onlarlada uğraşıorum...
-
ooh şuan yeni makine kuruyorum sabah 8 de teslim edicem ondna gelen parayla dvd-rw+cd-rw üstünede mp3 player falan alabilirmiyim ona bakıorum bi yandanda nescafemi içiom oh mis
-
Boyle genel sorulari IRC de sorarsan hic deilse orda yapisik durmaz:)
-
Decamedo demişsin =) ban ladım. ama bak. BANLIYIM ama halen MEsaj atıyom =) ne iş tir euehueh =) yazııkk yazıkk.
-
şu an hacker_1 adlı bebenin dustugu mal durumu dusunuyorum az once kod calıştırmaya kalktı silinde banlandı ama hala inat ediyor ne olacak bu memleketin hali a.q.

-
HolyOne bunu yazdı:
Boyle genel sorulari IRC de sorarsan hic deilse orda yapisik durmaz:)
oki sahip irc fobim var benim ama bir ara gelirim soru sormaya :)))HOŞKALIN
Toplam Hit: 1791 Toplam Mesaj: 11