Şu Anda Bulabileceğimiz En İyi Trojan
-
slmlar arkadaşlar trojan kullanmayalı uzun zaman oldu en son turkojan 1*0ı kullanmıştım galiba subseven vardı birde o zamanın en kaliteli trojanlarıydı, sonradan trojanlarla falan işim olmadı uzun bir süre ama şimdi bi tane bulsam yi olacak sanırım antivirlere yakalanmayan en kaliteli şöyle webcam görüntüsü falan alabileceğim en iyi trojan hangisidir acaba? akın zamanda bu işlerle uğraşan müridler bilirler.
-
anti virüslere yakalansın razıyım çalışsın yeter. Bana şu kesin çalışır dediğiniz bi trojan warmı acaba beyler..
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
anti virüslere yakalansın razıyım çalışsın yeter. Bana şu kesin çalışır dediğiniz bi trojan warmı acaba beyler..
-----------------------------turkojan, portları aç serverı yedir
-
herkes turkojan ve poison ivy diyor.
-
en güzel trojan parasını bastırıp yazdırdığın ud trojandır ;)
-
$uan bulabileceğin en iyi trojan bna göre apocalypse ratdr.
-
netten indirdiğiniz her trojan muhakkak yakalanacaktır, o programı tek indiren siz değilsiniz bunu unutmayın.
Sagda solda ud yapılmıs cryptolanmıs trojanlar görebilirsiniz, yeni upload edilmişse yakalanmaz, max. 1hafta içinde yedirirseniz yedirirsiniz.
ama şöylede bir olay var, adı üstünde adam cryptolayıp koymussa kendi trojanınıda cryptolayıp programla birlestirdiğini anlayamazsınız ;)
yani başlık göreceksiniz: Kendim tanımsız yaptıgım trojan,buyrun indirin!
Sormazlarmı adama madem tanımsız, biz indirince bize sokmadıgın ne malum? adı üstünde tanımsız.
Sonuc olarak sizi bilmem ama ben güvenip indirmem böyle bişey, tamamen uploader ın insiyatifine kalmıssınız :)
Kendin poison-ivy indir ve hex'lerini değiştirip tanımsız yapacagın makale bul, kendin yap. Hex editorle bile cok rahat yapabilirsin biraz aşinaysan
-
türkojanı nod32 yakalıyo hertürlü:(
-
apocalypse rat ı indir onu deneyin gerçekten güzel bir iş cıkartmıs ap0calypse