Şu Arabanın Fiyatını Bulamadım Yardım Edermisiniz
-
Jaguar XJ220 bulursanız fiyatını sevinirim
teşekkürler -
dai sende bunu alacak kadar para varsa bitanede bana alaq: )
http://www.autothing.com/images/Fun%20Things/Wallpapers/Week%20Set%203/FT-WoW-B1000-JaguarXJ220.jpg -
ona göre çalışçam :D elimde 10 ytl yok :D
-
The car was officially announced in 1989 with a price of £361,000 ($580,000 USD) and prospective buyers were expected to put up a deposit of £50,000 ($80,000 USD) to be put on the waiting list for delivery. Because Jaguar promised to limit initial production to 220 units and that total production would not exceed 350, many of those who put deposits on the cars were speculators who intended to sell the car at an immediate profit.
Umarim Tatmin Olmussundur ehoeohehoeohehoeho :(:( -
580.000$ alırım ;)
-
birader kusura bakma ama cebindeki 10 ytl ile anca babayı alırsın
yoksa oda mı yoktu bee :)
nerden aklına esti jaguar falan -
6-8 yıldır o araba rüyalarıma giriyor :D
-
len peynir daha yaşın kaç 6 yaşındayken girmye başlasa anca girerdi
-
kafayı koydum bu arabaya :D
-
biraz takıntılık var bende :D evet 6 yaşımda ilk maket arabam olmuştu kendisi acayip hoşuma gitmişti sonra vuruldum o arabaya kaza yapmış birisini gördüm o arabayla google de içim gitti keşke bana verseydi salak güturkiye sartlarında omrunun sonuna dek calissan ole bir arabaya sahip olamazsin..İstisnalari saymazsak:) Loto toto 10 numara veya birinden yuklu bi miras kalmasi lazım adama..Diyelimki aldın vergiyi nası vereJen onu dusun + benzin parasi:))Toplam Hit: 1348 Toplam Mesaj: 11