Şu Bilgisayarı Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ağalar, hacılar, hocalar, bayanlar;

Şu linkte gördüğünüz makineyi arıyorum.

http://www.teknosa.com/urunler/125032470/samsung-ativ-book-5-np535u3c-a01tr-ultrathin

Bile gören duyan var mı? Şuan kullandığım makinadır. Bundan çok mennun kaldım. 2013 Kasım ayında 1100 TL vererek almıştım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

hocam samsung ve sony laptop pazarından çekildiler o yüzden güvenlir büyük marketlerde bulman biraz zor.

risk budur editi: https://www.durna-ticaret.com/index.php?route=product/product&product_id=68

cann tarafından 17/Oca/16 13:40 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ups 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    cann bunu yazdı

hocam samsung ve sony laptop pazarından çekildiler o yüzden güvenlir büyük marketlerde bulman biraz zor.

risk budur editi: https://www.durna-ticaret.com/index.php?route=product/product&product_id=68

harbi mi ? :/

Baba 5 yıldır elimde R522, kız gibi, tıkır tıkır çalışıyor hala.. Ben ilerde bir samsung daha alma hayali kuruyordum ya.. :/

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar,

Şuan kullanmış olduğum bu bilgisayar wordde çalışırken hata veriyor ve sayfalar kapanıyor. 

Sanırsam yeni bir makine almanın vakti geldi gibi. Bunun gibi aynı ebatlarda ve ağırlıkta, f/p açısından uygun, tavsiye edeceğiniz makine var mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

Hocalar,

Şuan kullanmış olduğum bu bilgisayar wordde çalışırken hata veriyor ve sayfalar kapanıyor. 

Sanırsam yeni bir makine almanın vakti geldi gibi. Bunun gibi aynı ebatlarda ve ağırlıkta, f/p açısından uygun, tavsiye edeceğiniz makine var mı?

word'de hata veriyo diye yeni bilgisayar mı alınır? saçmalama :) office hatasını araştır, olmadı silip tekrar yükle. en olmadı formatla makinanı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoneInsane
    GoneInsane's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı
    Pikacu bunu yazdı

Hocalar,

word'de hata veriyo diye yeni bilgisayar mı alınır? saçmalama :) office hatasını araştır, olmadı silip tekrar yükle. en olmadı formatla makinanı.

Hocam doğru söylüyor word hata verdi diye bilgisayar değiştirilmez, bence sen hata kodunu paylaş bir yolunu bulalım. Hata kodu da yoksa ofis programını yeniden yükle. o da fayda etmiyorsa formatla bilgisayarı, yeniden kur.

bilgisayarından memnunsan en fazla ram upgrade yap. bir süre daha götürecektir seni.

Ayrıca söylenildiği gibi sony ve samsung piyasada yok artık uzak dur :)

Ben her şeyden önce TÜRK milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Mustafa Kemal Atatürk
Toplam Hit: 952 Toplam Mesaj: 7
bilgisayar