Şu Domain İşlerınden Anlayanlar Bakabılırler Mı?
-
Şu Keyword domaınlerı neye göre biliyoruz?
Bi domaının degerlı olup olmadıgının kıyaslamasını yaptıgınız bır sıte falan var mı?Bir domaın buldum ama R10 Site Analizinden sorgulatıyorum hersey sıfır :D ben .com uzantısına talıp oldum , .net uzantısı dolu ve özellıkler su sekılde , bunun .com u tutar mı kı?
.net ıcın :- Google PageRank 0
- Google Indexi 739
- Google Görsel Indexi 881
- Google Backlinkleri 0
- Adsense Ban Kontrolü Adsense Aktif
- Yandex Indexi 1,139
13,194,371 Alexa Sıralaması - 0 Alexa Ülke Sıralaması
- Alexa Linkleri 2
- Bing Backlinkleri 0
- Google Pagespeed 68
- Yahoo Dizin Listede Yok
- Dmoz
-
Sana bağlı. Başlangıç için iyi. Bence alexa da yapmış bşraz o alexa nın 500k altına inmesi lazım bence.
-
HeYeT bunu yazdı
Sana bağlı. Başlangıç için iyi. Bence alexa da yapmış bşraz o alexa nın 500k altına inmesi lazım bence.
YA bu bahsettıgım .net uzantılı olan site 2013 yapımı ama bu hale gelmıs yaklasık 7 - 8 ayda sanırım ...
Bende bunun .com uzantısını alsam nasıl olur dıyorum?
birde almayı dusundugum domaının *****bulten.com u var ve bir de *****bulteni.com u var :) Hangısı daha ıyı tutar acep? Fark yaratır mı? -
hacı domain biyere gelmez sen getirirsin
-
hocam keyword domain demek anahtar kelime odaklı domain demektir.
yani atıyorum film indirme sitesi açacaksan filmindir.com keyword domaindir. yani google aramasında kullanılan arama kelimeler hedef kelimelerindir. sen filmindir.com'u almadın ben aldım onu diyelim. sende comolokko.com domainini aldın ve aynı film içeriğini girdik. diğer tüm unsurları göz ardı edersek benim site senden 1 adım önde olur. aynı derecede çalışma yaparsak yine benim ki aramalarda önde olur. yani senin extra efor harcaman gerekecektir.
.net domain başkasına ait sanırım oradaki hiç bi değer domain değeri ile alakalı değil. daha doğrusu yapılan çalışmalarla alakalı veriler. google'daki indexleri backlinkleri alexa sıralaması vs.
.com alıp almaman önemli değil önemli olan siteye bakman yatırım yapman ve geri dönüş sağlaman.
ayrıca bulten veya bulteni almak sana kalmış en çok ne şekilde arama yapılıyorsa onu alman makuldur.
açıklayıcı olmuştur umarım.
not: o site 7-8 ayda o istatistiklere ulaşmış ise domaini alıp siteyi çöpe çevirmiştir yada ilgilenmemiş demektir. çünkü verileri bi b**a yaramaz durumda.
Kreyzi tarafından 30/Nis/14 01:48 tarihinde düzenlenmiştir