Su Geçirmez Pasaport Kılıfı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hacılar deri falan var bana gelmez memur işi. Kaba olmayan su geçirmeyen kullanışlı bir pasaport kılıfı arıyorum. Var mı tavsiye.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

su gecirmez pasaport kılıfı mı var abi ilk defa duydum?

napacan okyanusu yüzerek mi gecen bu arada amk :D

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek
    nurk bunu yazdı

Bu iyiydi :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Öyle demeyin beyler benim pasaportun kenarları hep sudan dolayı kabarık.

Orlando'daki universal studios parkında Jurrasic Park dalgasındayken pasaportum göt cebimdeydi. Vagonları çaktırmadan içerden dağa çıkartıyorlar sende etraftaki şeylere bakarken farketmiyorsun. Sonra bilmekaç metreden suyun içine kaydırıyorlar vagonlar cof diye suya oturuyorsun.

Mağaranın ağzına gelip aşağıyı gördükten sonra, herşey için çok geç olduğundan keşke su gçirmez kılıfım olsaydı da pasaport o hale gelmeseydi diyorum şuan.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

kilitli poşete koy. hani şu düğün çerezi dağıtılanlardan :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

uçakta kaybolmasın diye göte koyuyoruz malesef.

acemi askerlerin cüzdan diye kullandıkları boynuna astıkları deri kılıf olabilir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    nurk bunu yazdı

+rep

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

got nurk olur tabi su gecirmez kilif.en son pasaport cantada su oldu pasaport sayfalarındaki cipler bozuldu. Turkiye'ye girerken sikinti cikti amk sahte bu pasaport diye, almiyorlardi az kalsin :D gerci isime gelirdi almasalar ama aldilar :D

http://tr.aliexpress.com/item/5pcs-passport-cover-waterproof-passport-bags-passport-protective-sleeve-install-poss-port-map-card-for-convenience/32224526070.html

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 1226 Toplam Mesaj: 8