folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Şu Hatayı Bir Türlü Çözemedim.

Şu Hatayı Bir Türlü Çözemedim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar hangi siteyi tıklasam veya hangi linki tıklasam şu uyarıyla karşılaşır oldum. evet veya hayır demeden geçemiyorum bazen 10 kere evet i tıklayarak sayfaya ulaşabiliyorum virüs ve trojan taraması yaptım ama yine aynı sorundan kurtulamadım formattan sonra bile düzelmedi resimdeki hata

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

sorun internet explorer dan kaynaklanıyor.Ya browserini değiştir (firefox,opera...) ya da ie yi güncelle

Sana iki link veriyorum. Tavsiyem 6.0 sp1 i yüklemen.7.0 ı yüklersen de sen bilirsin

ie 7.0

http://www.downloadtr.com/program.asp?id=3340

ie 6.0

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=internet-explorer-6.0&lid=1029

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mozilla firefox sorunumu çözdü teşekkürler ertan kardeş

bu arada sen neredesin yaw uzun zaman oldu görünmüyordun neyse tekrar hoşgeldin aramıza :) 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :) dersler yüzünden pek girmiyorum.Bir ay öncesine kadar wireless vardı ama benim laptop yere düşünce çalışmıyor artık o yüzden pek giremiyorum. İkinci dönem halledeceğim inşallah. Beni bekleyin ;)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    başlat-caliştir-regedit-ctr+f O sitenin url'sini  yazip arat büyük ihtimalle bulacaktir.Cikan yeri kaldir.Büyük ihtimal cözülür sorun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Blue_moon bunu yazdı:
    -----------------------------

mozilla firefox sorunumu çözdü teşekkürler ertan kardeş

bu arada sen neredesin yaw uzun zaman oldu görünmüyordun neyse tekrar hoşgeldin aramıza :) 

-----------------------------

sendemi mozilla kullanıyon:D Yaw bırak mozillayı  Opera kullan hem daha az ram yiyor hemde daha güzel:D Hemde güvenli her hafta derlenen beta sürümü war:D

www.opera-tr.com adresinden indirebilirisn:D Mozilla dünyayı ele geçircek durdurmamız lazım:D 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
Toplam Hit: 1016 Toplam Mesaj: 6