Su İçin
-
s.a. arkadaşlar bilirsiniz beyin kanamam muhabbetini. özetle bir sene yoğunda yatmışım yedi ay bilincim bile yokmuş. bu zamanla alakalı hiçbişey hatırlamıyorum. yani ne su içip içmediğimi hiçbişey hatırlamıyorum. illaki içirmişlerdir yada serumla almışımdır ama; kendime geldikten sonra ağustos 2014'ten sonra böbreklerin orda adını koyamadığım hep bi sızı vardı. geçenlerde yine bu çişle alakalı acile gitmek zorunda kalmıştık. bu sefer tomografi çektiler. idrar yolumda bir sürü minik minik taş varmış. beni uyuttular sondayla almışlar, bu sızı bitti.
diyeceğim şu; böbrekleri susuz bırakmayın. sonra öğrendimki böbrek susuz kalırsa taş yaparmış.
-
Ben kesinlikle katilmaya geldim.
Bir arkadas sagolsun benim su sayacim gibi birkac saatte bir hatirlatiyor. Ya kendinize boyle bir arkadas edinin yahut da alarm kurun. Hakikaten unutuyoruz su icmeyi.
Gunluk hayatin kosusturmacasinda, suyun onemini gozardi etmeyin!
-
hiç su içmediğimm günler oluyor. ne yazık ki gelmiyor aklıma.
-
marad10a bunu yazdı
hiç susamıyon mu hocam yaa? nasıl bir bünye sendeki (: işte bu günlerin acısına bizden iki kat daha fazla su iç. şuan senin böbreklerin halini görmek istemem. sana çok küfür ediyorlardır (((:
-
Kesinlikle katılıyorum hocam söylediklerinize ve 'SU HAYATTIR ' diyerek konuya destek veriyorum.
-
İnsanın özü zaten bir atım su değil mi ? Onun için susuz kalmak demek insanın özünden uzaklaşması demektir :)
-
marad10a bunu yazdı
Aynen çay i saymazsak ilac kullanmasam hic icmem denebilir
ha yaz aylarinda cok sıcak olur cok terlerim falan ancak oyle icerim onun hericinde malesef hep unutuyorum
-
Bi ara su iç diye uyaran app kullanıyordum :)
-
bira yi cok öneriyorlardi
-
kadının biri 4 hafta boyunca günde 3 litre su içmiş, öncesi ve sonrası şeklinde resmini göstermişler, kadın gençleşmiş, mynet haberde okumuştum.