folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şu Kravatlı Hırsızlar .......

Şu Kravatlı Hırsızlar .......

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

arkadaşlar, hepimiz bir şekilde vergi veriyoruz ... bu vergiler nerede nasıl harcanıyor.. ne şekilde harcanıyor ..biliyorsunuzdur tarih kitaplarından fransız ihtilali demokrasinin ve halk hareketinin takvimi derler .nasıl olduğu konusunda ise özet olarak, kral vergileri artırmak istiyor çünkü kralın gideri ve akranlarının giderleri çok fazla.o zaman güdümlü bir parlemento var krala bağlı. vergi artırım işine ilk defa parlemento karşı çıkıyor ve kral diretince bu halka sirayet ediyor. halk içinde jakoben denen bir grup oluşup giyotinler kafa uçurmaya başlıyor.sonrası ise halk jakoben iktidarındanda bıkıyor. buradaki püf nokta , halk vergilerinin nerede ve nasıl harcandını bilmek istiyor. olay bu.

benim yaşım baya ilerde. hayatım donkişot gibi boynunda kravat olup memleketi puan alarak soyan ve etrafındakilerde yaw iyiki soydun birazcık bizede dien dalkavuklarla dolu kişilerle uğraştım. neden yaw sanane diyebilirsiniz. ben kendimden fazla ve ölüm pahasına bu hırsızların üzerine gittim. zararlı olan çoğunlukta ben oldum. peki hangi sıfatla bunu yaptın derseniz orası örtülü kalsın.  benim tespit ettiğim kravatlı medeni hırsızlar lokal bazdadır.   adamlar nasıl soyuyor?  size kısaca anlatayım.  şu anda her resmi kuruluşun 10164 ytl ye kadar ihalesiz mal alma yetkisi vardır. sizce az paramı? peki ihale olsa ne olur? size onuda söyleyim bir bok olmaz. yine istenilen kişiye verilebilir. adam alıyor hazır beton faturasını binlerce m3 , yapana diyorki 10 katı fatura yap. sonrada bana 3 teklif getir diyor. getiriyor....     diğer yandan boynunda kravat mütahhitler ihalelere dalıyor .bunlar ise çantacı derler.hiç bir şeyleri yoktur. kağıt üzerinde müteahhitddirler.  ihale ne kadar diyelim 100 000 ytl. iş yapanların sırtından geçinen asalak tiplerdir. gerçek müteahhitlerde sever bunları çünkü gerçek değillerdir. ihaleye girmeden beyefendi gibi pazarlık yaparlar , ben der 2 ytl ineyim bu arkadaşta 1 ytl insin 97 000 ytl bu işi sen al bizede yüzdelimizi ver diye. maalesef bunlar şiddet ve dehşetle oluyor.  giden kimin vergisi parası oluyor?  öyle daire amirleri varki uyuzmu uyuz. oturduğu yerden memleketi kurtarıyom zannediyor. alacakları kamuya ait malın mülkün koruması vs.. kendi halinde gidiyor.neyse  . 

acizane de bunu vatan millet görevi biliyor. dalıyor içine donkişot gibi.  ve başına gelmeyen kalmıyor. osman sınavın filmlerini iyi seyredin. boşa değil o senaryolar.  belkide bu son mesajım olabilir herkese eyw

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek
    Sakat bi durum yoktur umarım son mesaj fln..........
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    son mesajı olabilir.mesajı bitmiş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    himurakenshin
    himurakenshin's avatar
    Erkek
    ciddi galiba

sonunda bitti. judas priest . [Sykje Démence - Mundos Distorsionados]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    zigana ya tamamen katılıyorum. biraz iş biliyorsan, Allah korkusu ve vatan kutsallığından bi habersen tek eksiğin bir tanıdığının olmamasıdır. ihalelerde birsürü yolsusluk yapılıyor. bende bir kaçtane biliyorum tabiiki. birde söyle birşey varki alınan ihaleler inşaat işiyse mahalle arasındaki mütahitler bile nemalanıyor. bu tip olaylara karşı çıkan ve cıkmaya calısan herkese saygım sonsuz. birde başarılı oluyorsa büyüktür hocadır üstatdır.

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek
    yaşadığım yerde devlet hastanesinde tüm ihalelere ihaleye katılacak firmaların önceden anlaşarak girdiklerini duydum. bunu söyleyen de hastanenin ihale yetkilisi. yani adamlar aynı kurtlar vadisindeki gibi şunu sen al bunu ben alıyım diye paylaşmışlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    Evet güzel bi konu, Edirne de de sus satılıyor, evet evet su devletin suyu yani devletin suyunu özelleştiriyorlar buda ihaleyle e işin içinde ihale varsa devamı altta değil bu sefer yukarıda .. :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nikita
    nikita's avatar
    Erkek

belediyede çalışırdım bi zamanlar, anap'lı şerefsiz bir başkan vardı ... bilgisayr ihalesi yapılacaktı  10 adet bilgisayarı piyasa fiyatının 10 katı üzerinden aldılar... parke taşı alımındada piyasa fiyatının 2 katı üzerinden alındı hatırlamadıgım birkaç ihale daha var ihaleyi kazanacak firmanın özelliklereine göre ihale şartları belirleniyor , müdürlerede birazcık ucundan verdinmi zaten yemek için orda bululanlara yeterli oluyor

anlaşmalı ihaleler tabiki,, firmayla anlaşıyorsun yüzdeni alıyorsun ... daha sonra çalışanlardan birisi gelen müfettişe olayı anlattı ve bu başkana dava açıldı, adam parne taşı davasından " ben halka hizmet ettim" diyerek yırtdı ! inanabiliyormusunuz? yıl 2002 yada 3 ... ama daha sonra diğer 5 davalardan yırtamadı şimdi hapisde 3 yıl yatacak , arkadaşla hesaplamıştık bir dönemde bizim bildigimiz olaylardan cebine yaklaşık 100 ila 150 bin ytl arası koymuştur. aylık bütcesi 32 bin ytl olan belediyenin borcu 380 bin ytl  civarındaydı allah bilir daha ne dolaplar dönüyordur  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    nikita bunu yazdı:
    -----------------------------

belediyede çalışırdım bi zamanlar, anap'lı şerefsiz bir başkan vardı ... bilgisayr ihalesi yapılacaktı 10 adet bilgisayarı piyasa fiyatının 10 katı üzerinden aldılar... parke taşı alımındada piyasa fiyatının 2 katı üzerinden alındı hatırlamadıgım birkaç ihale daha var ihaleyi kazanacak firmanın özelliklereine göre ihale şartları belirleniyor , müdürlerede birazcık ucundan verdinmi zaten yemek için orda bululanlara yeterli oluyor

anlaşmalı ihaleler tabiki,, firmayla anlaşıyorsun yüzdeni alıyorsun ... daha sonra çalışanlardan birisi gelen müfettişe olayı anlattı ve bu başkana dava açıldı, adam parne taşı davasından " ben halka hizmet ettim" diyerek yırtdı ! inanabiliyormusunuz? yıl 2002 yada 3 ... ama daha sonra diğer 5 davalardan yırtamadı şimdi hapisde 3 yıl yatacak , arkadaşla hesaplamıştık bir dönemde bizim bildigimiz olaylardan cebine yaklaşık 100 ila 150 bin ytl arası koymuştur. aylık bütcesi 32 bin ytl olan belediyenin borcu 380 bin ytl civarındaydı allah bilir daha ne dolaplar dönüyordur

-----------------------------

peki hiç düşündünüzmü istanbul ankara gibi büyük şehir belediyelerinin bu kadar borcu var diye? işte arkadasın dediği gibi yüksek harcamalardan dolayı. peki akp nin yerel seçimlerde kazandığı dünya kadar belediye kendisini nasıl akladı? onuda ben söyliyim. 2003 yılıydı galiba Matrah arttırımı ve vergi barışı adında af çıkarıldı. bu afta ya vergi borçlarınızın faizlerinin indirtip taksite bağlatıyordunuz. bir de en önemlisi şu; gelir arttırımı ya da kdv arttırımı yapıp devlete ödüyorsunuz. hangi yılın verigisini arttırdıysanız devlet o yıllarla ilgili şirket incelemesi yapamıyor. devletin denetiminden bu şekilde yırtan şirketler arasında başbakanımız R.tayyip ve abisi unakıtan başı çekiyorlar. en komiği ise devletin kurumu belediyelerinde bundan yararlanması. 

tayyip ve arkadaslarının yandaşlarının kendilerini nasıl akladıklarını Maskesiz soygun ilhan taşçı tavsiye ederim okumanızı 

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Yozgat ın belediyesinin gecen yıldı galiba pc lere dalmıstım.orada ihalelerin hangi sirketlere felan verilecegi yazıyordu.sürüsüne bereket yazı,döküman vardı.atıyorum ben bi spor salonu yaptıracagım bi araziye.bunun ihalesi 2 ay sonra olacak diyelim.adamlar çok önceden vermişler bile.XX sirketine verilmiştir.o belediye baskanı da benim bi arkdasın komsusuymus.adam 1 yılda 4 tane lüks araba almış kendisine.halbuki yeni secildiginde hacı murat ı varmıs.maasını da düşünsek...1 tane araba alamaz.yani arkadaslar lüks araç diyorum ama tanesi en az 120 milyar.audi mercedes vss..daha neler var...böyle gelmiş böyyle gider mevzusu işte.

yüksek kamu çalışanları bürokratlar,iş adamları,milletvekilleri...anasını aglatıyorlar ülkenin.bi hocam vardı.anlatırdı.ben şu okulun müdürüyüm.neler gördüm neler diye başlardı.bu devlet nasıl batmıyor bu yaşıma geldim hala anlayamadım diyor.herkes soyuyor diyor. bunlar olmasa bu ülke kendi kendini kalkındırır,5 yılda ne imf itleri kalır,ne Abd susturur.düzelecegini sanmıyorm degil.düzelmesi gerekir.

copy
Toplam Hit: 1596 Toplam Mesaj: 10