Şu Lanet Bozuk Excel Dosyasını Çözebilecek Bir Babayiğit Arıyorum
-
Arkadaşlar ne yaptım ne ettim dosyayı bi şekilde buldum, kuzenimin şirketinde 2010 yılına ait bazı fatura verileri. Bi türlü dosyanın bozukluğunu gideremedim.
Varsa bu konularda tecrübeli bir arkadaş 2-3 tane dosya var bu şekilde. Hakikaten dilesin benden ne dilerse :)
http://www.dosya.tc/server35/hlqLDu/2010_A_DEM.xls.html
-
hocam bu excel belgesini recovery programlarıyla mı buldun ? eğer öyleyse bence bu excel dosyası değil :)
hatta dosyayı notepad ile açtığında içerisinde autocad dosyası olduğu görünüyor..
-
Arkadaşa katılıyorum autocad dosyası bu hocam.

-
Hacı bunun excel olduğundan emin misin :D
U y a r 1: B u s u n u c u k u l l a n 1c 1 a d 1n 1z 1n v e p a r o l a n 1z 1n g ü v e n l i o l m a y a n b i r _e k i l d e g ö n d e r i l m e s i n i i s t i y o r -
too big to fit memory diyo hacı abi bu excell değil.
-
Hocam excel dosyası özellikle kuzenede 50 kere sordum dosyanın adına uzantısına kadar söyledi nitekim recovery programlarıda excel dosyası olarak buldu aynen o söylediği isimde ama binbir türlü yol denememe rağmen düzgün bi şekilde açamadım dosyayı.
-
hocam recovery programları yanlış uzantı verebilir.. dosyanın içeriğini açıp bakınca autocad dosyası olduğu görünüyor.. bence başka bir programla geri getirmeyi denesin.. ben file scavenger kullanıyorum hiç yarı yolda bırakmadı.
-
SpyBreaK bunu yazdı
hocam recovery programları yanlış uzantı verebilir.. dosyanın içeriğini açıp bakınca autocad dosyası olduğu görünüyor.. bence başka bir programla geri getirmeyi denesin.. ben file scavenger kullanıyorum hiç yarı yolda bırakmadı.
Hocam işin tuhafı PC'de kurulu Autocad falanda yok nasıl oluyorda o şekilde görünüyor anlamadım :S Akşam eve geçince birde sizin dediğiniz programı deneyeceğim. Teşekkür ederim.