Şu Laptoplardan Hangisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Müritcanlar iş yerine bilgisayar aldıracam .. laptop

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-380590-y510p-notebook-core-i7-240ghz-8gb-1tb-sshd-2gb-156-w8--tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69622

+ sı dier lenovoya göre güçlü   çift ekran kartı desteği vs. - si siyah ve 15 inç olması  

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-391748-z710-notebook-core-i7-220ghz-8gb-1tbsshd-2gb-173-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69439

+sı  beyaz olması 17 inç olması - si diğer lenovoya göre zayıf olması

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/acer-v3-772g-747a321tmamm-v3-772g-notebook-core-i7-220ghz-32gb-1tb-2gb-173-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69023

bu da kağıt üstünde çok iyi makina ve biraz pahalı..

Bunlar hakkında yorumlarınızı bekliyorum..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

İ7 alıpda napcan i5 al geç paran cebinde kalsın.

....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

nerde neye göre niçin kullanıcan bilmiyorum ama ilk lenovo ve  acer arasında kalırdım ama acer yerine ram takviyesiyle lenovoyu alırdım. ekran boyutu benim için öenmli değil. gerekirse led mon. alınır 

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

acerdan uzak dur derim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

slidworks  kullanıyorum. montajdaki parça sayısı 600ün üstüne çıkıyor..Evdeki makina bile incedn tökezliyo ( phenonx4 8gbram ,nvidia gts450 1gb)

bu gibi uygulamalarda ekran boyutu da önemli aslında sağından solundan bisürü menü pörtleyince çizim ekkranı kalmıyor.

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam, iş yerine çizim amacı ile bilgisayar alıyorsanız bu bilgisayarlar sizi kesmez. 1 TB'lık HDD var bunlarda, muhtemelen 5400 rpm dir. 7200 rpm olan dizüstü bilgisayar sabit diskleri gördüğüm kadarıyla en fazla 750 GB oluyorlar. SSHD de olsa, sonuçta 5400 rpm hızında olacağından, çizim esnasında dosya çağırmak, dosya açmak gibi işlemler bir süre sonra karın ağrısı olacaktır, eminim. Diğer taraftan, çizimde aslında önemli olanın ekran boyutundan ziyade ekran çözünürlüğü olduğunu düşünüyorum. Ekran çözünürlüğü ne kadar artarsa, menülerin ekranda kapladığı alan o denli az olur ve çizim esnasında sizi yormaz. Gerçi monitör küçükse butonlar da bir hayli küçülecek, yani gözlük takmıyorsanız artık takacak duruma gelirsiniz :)

Ben size masaüstü bilgisayar kurmanızı öneririm. Eğer iş yerindeki çizim yapılacak bilgisayarın mobilite özelliği olmasına gerek yok ise, kesinlikle masaüstü bilgisayar alın derim. Ama yok, illa ki dizüstü bilgisayar alacağım, hatta bu bilgisayarlardan birini alacağım derseniz de "Lenovo Y510P" daha iyi bir seçenek. Yalnız uyarayım, sizin evinizdeki bilgisayarın performansını vereceğini sanmıyorum, bir defa sabit disk hızından kaybediyor.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

sana bişi diyim hocam, lenovo iyidir hoştur bende 7-8 aydır kullanmaktayım, gerçekten güzel bilgisayar ama hepsinde bir sorun var. Fan sesi :/ Eğer ben iş ortamında ona aldırmam , işime bakarım diyorsan düşünme lenovo al :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

lenovo thinkpad carbon,

13'' i7 macbook pro,

dell precision m3800 isini gorurler

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 1202 Toplam Mesaj: 8