Şu Okulların Yerini Bilen Varmı
-
merhabalar malum lys geliyo sınav yerleri açıklandı.hepimiz okulları yazalım bilen müridlerde nasıl gidilir falan anlatırlarsa sevinirim.
anadolu hisarı and. tic. mes. ve tml. : küçüksudaki lise değilmi bu? hisar ticaret dedikleri yer?
mü. fen-edebiyat fakültesi. göztepe kampüsü : bu nerde nasıl giderim hiç bilgim yok?
nevzat ayaz anadolu lisesi... ok bunu biliyorum
-
hazır konu açılmışkene
osym şifresi nerden nasıl alınıyo (:
edit:
Mevcut şifrelerini hatırlamayan ve şifresi olmayan adayların şifre edinme işlemleri alınan karar gereği ancak başvuru merkezlerinden yapılabilmektedir. Nüfus cüzdanınız ve T.C. kimlik / Y.U. numaranız ile başvuru merkezlerine şahsen giderek yeni geçici şifrenizi talep edebilirsiniz.Bu işlemden sonra internet üzerinden geçici şifrenizi kalıcı hale getirip , Aday İşlemleri Sistemini kullanabilirsiniz.
ipne hoca bana diploma felan bişeler zırvaladı yarın biliyom ben ona sıcakta taa ora gidecem bidaha
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
hazır konu açılmışkene
-----------------------------okulun verdiği ygs kağıdının altındamı üstündemi ne yazıyodu
-
lalada bunu yazdı:
merhabalar malum lys geliyo sınav yerleri açıklandı.hepimiz okulları yazalım bilen müridlerde nasıl gidilir falan anlatırlarsa sevinirim.
anadolu hisarı and. tic. mes. ve tml. : küçüksudaki lise değilmi bu? hisar ticaret dedikleri yer?
mü. fen-edebiyat fakültesi. göztepe kampüsü : bu nerde nasıl giderim hiç bilgim yok?
-----------------------------Hocam alınma ama ota boka konu açılır oldu.
Google Maps'ten niye bakmadın?
Nerde oturuyosun, mü fen-edebiyat fakültesi'nin yerini biliyorm tarif etmeye çalışırım.
-
wking bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
-----------------------------Hocam alınma ama ota boka konu açılır oldu.
Google Maps'ten niye bakmadın?
Nerde oturuyosun, mü fen-edebiyat fakültesi'nin yerini biliyorm tarif etmeye çalışırım.
-----------------------------hocam yeri mapsten bulmak sorun değilde hangi otobüsle nasıl giderim? arabam yok malesef. anadolu hisarından gidicem hisardan kavacığa geçip ordanda gideblirim
-
snnyk bunu yazdı:
hazır konu açılmışkene
edit:
Mevcut şifrelerini hatırlamayan ve şifresi olmayan adayların şifre edinme işlemleri alınan karar gereği ancak başvuru merkezlerinden yapılabilmektedir. Nüfus cüzdanınız ve T.C. kimlik / Y.U. numaranız ile başvuru merkezlerine şahsen giderek yeni geçici şifrenizi talep edebilirsiniz.Bu işlemden sonra internet üzerinden geçici şifrenizi kalıcı hale getirip , Aday İşlemleri Sistemini kullanabilirsiniz.
ipne hoca bana diploma felan bişeler zırvaladı yarın biliyom ben ona sıcakta taa ora gidecem bidaha
-----------------------------okulun verdiği şeylerden birinde yazıo
geçen senekinde başvuru kayıt bilgileri nde
-
nerde oturdunu söylede yönlendirelim.
-
husnuweb bunu yazdı:
nerde oturdunu söylede yönlendirelim.
-----------------------------anadolu hisarından gidicem hisardan kavacığa geçip ordanda gideblirim. hatta kadıköye bile giderim.
tek bilmediğim yer mü. fen-edebiyat fakültesi. göztepe kampüsü