Şu Özelliklerdeki Para Hesabı ?
-
Beyler şunu istiyorum x kişisi bana para yollasın fakat herhangi bir bilgimi görmesin ad soyad vsvs. bilgileri. sadece elimde bir numara olsun bu no ya para yolla denilsin o no ya para yollansın. bu ptt den veya bankalardan bu şekilde bir şey yapılabilinir mi ? para yollayacak kişi internetten yollamıyacak parayı
-
iban.
-
hocam misliye bak derim adını soyadını göremez saece a** m** gibi görür misliden de hesabına aktarabilirsin dire üye no üstünden atıo zaten
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
hocam misliye bak derim adını soyadını göremez saece a** m** gibi görür misliden de hesabına aktarabilirsin dire üye no üstünden atıo zaten
-----------------------------hocam sağol ama internetten olmayacak bu iş
bu iban nasıl bişey johnD ? kartsız işlemden yollanıyor sanırım ? ve yollanan kişinin bilgileri ekranda gözükmüyor doğrumu ?
-
arkadaşlar iban ile denemedim ama bu sabah iki farklı bankadan farklı hesaplara para yolladım hesap numarasıyla. hesap numarasını girince iki banka da şube adı ve hesap sahibi adı soyadı gösteriyor. ikinci aşamada h*** s*** diye gösteriyor. hesap numarası ile olmuyor diyebilirim, belki bir ihtimal iban :)
-
ibancı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum :)