folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şu Özelliklere En Yakın Laptop Öneriniz.

Şu Özelliklere En Yakın Laptop Öneriniz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

1-Mümkünse freedos olsun win 8 pro lisansım var.

2-i7 işlemci (mümkünde 4. nesil ama 3. nesilde olabilir)

3-pro grafik kartı olsun (oyun için dğeil proje çizimleri için) 4 gb ama min 2GB  olsun. (128 bit sanırım yeter)

4-120 gb ssd + 256 gb hdd (hdd 256 dan fazladır ama hdd çokda fazla olmasına gerek yok, yüksek kapasiteli hdd olsada olur olmasada olur) (ssd olmasa bile hdd nin yanında ssd yuvası olsun gerekirse ben alır takarım)

5-16 gb ram (max bellek 16 gb olsa da olur, orjinali 16 gb altı olsa da ben ektra ram alır takarım, maksat en az 16 gb ram desteklesin)

6-ekran 15.6" veya 17.3" olabilir

7- nümerik klavye tuşlu

tabiki toplama laptop yapamıyoruz bu koşullarda ben bulamadım ama yakın birşeyde bulamadım.

Bu konuda sizin tavsiye edebileceğiniz bir makina varmı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocam bu freedos olayını söyledin de aklıma şey geldi. Büyük teknoloji marketlerinden laptop alırken işletim sistemi istemediğini söylersen işletim sistemi bedelini düşüp de satış yapıyorlar. Eğer kabul etmezlerse bu konuda verilmiş 2-3 tane emsal karar da var. Yani adamlar illa işletim sistemini de alacaksın diye dayatamıyorlar.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Hocam bu freedos olayını söyledin de aklıma şey geldi. Büyük teknoloji marketlerinden laptop alırken işletim sistemi istemediğini söylersen işletim sistemi bedelini düşüp de satış yapıyorlar. Eğer kabul etmezlerse bu konuda verilmiş 2-3 tane emsal karar da var. Yani adamlar illa işletim sistemini de alacaksın diye dayatamıyorlar.

wayyyyy, süpermiş. eywl bunu söylemen çok iyi oldu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

hocam pro ekran kartı istiyorsan cebini yakar.

3500-4000den başlar.

Yok ben oyun pc'si alırım, çok ağır projelere geçince de quadroya geçerim diyorsan.

GTX7x , 7970m almanı tavsiye ederim.

http://www.sahibinden.com/bilgisayar-notebook-dizustu-bilgisayar-monster

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Bolvadinli bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı

wayyyyy, süpermiş. eywl bunu söylemen çok iyi oldu.

http://www.mecburdegilsiniz.com/ burada anlatıyor detaylı olarak hocam.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 527 Toplam Mesaj: 5