folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Şu Program Hakkında Bana Yardımcı Olabilecek Programcı?

Şu Program Hakkında Bana Yardımcı Olabilecek Programcı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

program axanın poliçe takip 3 programı ama artık axa destek vermiyor bu programa programı kurunca firma bilgilerini girmek lazım giremiyorum esc ile geçiyorum ama döküm almaya çalıştığımda firma bilgilerini zorunlu kılıyor

bilgileri dolduruyorum ama onaylaya basınca birşey olmuyor

sizden ricam firma bilgilerinin olduğu bölümü açıp firma bilgilerini manuel olarak girip o dosyayı gönderebilirmisiniz?

http://www.yeniprogram.gen.tr/download/15968/Police-Takip.html

İdare: Sen de yanlış bölüme konu açıyorsun ya helal olsun.. Taşıdım konuyu

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

http://b1205.hizliresim.com/x/s/6m5p9.jpg

Sanırım Firma yazan dosya ADT yi müzik diye görüyor

programcı arkadaşlar help :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

http://www.dosyauzantisi.com/adt-dosyasi-uzantisi

hocam şöyle bir şey buldum. bahsettiği programla sendeki şablona uygun bir dosya elde edebilirsen işini görebilir sanırım.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

hocam o adt dosyasını notepadla aç.eğet metn tipliyse ordadan gire bilirsin firma bilgilerini

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

omerelili bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam o adt dosyasını notepadla aç.eğet metn tipliyse ordadan gire bilirsin firma bilgilerini

şu şekil geliyo öyle

Advantage Table                (
      ë                                                     .\Police.add                                                                                                                                                                                                                                                        +                                            id                                                                                                                                                                                                   Unvani                                                                                                                               d                                                                AdiSoyadi                                                                                                                         u   d                                                                Tel                                                                                                                               Ù   
                                                                    Fax                                                                                                                               ã   
                                                                    Gsm                                                                                                                               í   
                                                                    Adres                                                                                                                             ÷   ú                                                                il                                                                                                                                ñ                                                                  ilce                                                                                                                             
                                                                      Email                                                                                                                             #  d                                                                Web                                                                                                                               ‡  d                                                               

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bi yardım edin aq :P

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

bi yardım edin aq :P

isyan etti sonunda :D:D yardım edemicem ama up

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

veri yazıyordur ona müzik dosyası olarak görülmesi sorun oluşturacak birşey değil.

http://na.sage.com/sage-act/products/sage-act-pro?WT.mc_id=Home_Mid_Pro

şu programı kurup o dosyaya elle firma bilgilerini girip işini tekrar yapmayı dene bi....

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

veri yazıyordur ona müzik dosyası olarak görülmesi sorun oluşturacak birşey değil.

http://na.sage.com/sage-act/products/sage-act-pro?WT.mc_id=Home_Mid_Pro

şu programı kurup o dosyaya elle firma bilgilerini girip işini tekrar yapmayı dene bi....

indirmeyi bulamadım ya :(

çok zormu bu bukadar ben yapamadım programcısınız siz nasıl bilmezsiniz bre cahiller :)

Toplam Hit: 1017 Toplam Mesaj: 9