Şu Tarzda Bir Web Projesi Olur Mu?
-
Aklımda ufak bir proje var sizlerle paylaşayım dedim mantıklı görülürse belki uygulamaya dökülebilir. Aslında facebook bunu yaptı ama bu belki daha geliştirilebilir.
yorum.la gibi bir domain olacak
Tüm sitelerde kullanılabilecek şekilde site sahipleri bir hesap açacak. Daha sonra kendi sitesinde x bi makalenin linkini kopyalayıp yapıştıracak ve aynı google adsense kodu gibi o linke karşılık bir kod oluşturup verecek.
Site sahibi o konu kendi sitesindeki x makalesinin altına istediği ebatlarda ekleyecek ve bir iframe çağıracağız biz.
o iframe içinde yorum yazma alanı olacak. user yorum yazdığında orda yayınlanacak. Tabi user üye olmak zorunda yorum yazabilmek için.
Böylelikle userlar içinde tek oturum açtığında bunu kullanan bir çok sitede tekrardan login olmaya gerekmeden yorum yazabilecek
Uğraşmaya değer mi bu proje için?
(Reklam gelir elde etme için pek bi açık kapı yok aslında. İnsanlığa hizmet projesi gibi bişey olur anca :)
-
seninde söylediğin gibi facebook yaptı bunu :|
-
evet facebook yaptı ama günde 20 milyon tr kullanıcı olan bi site kullanıyor hemde. Ama çok az site bu özelliği kullanıyor. İşlevsel olarak mı beğenilmilyor acaba
-
Gelir elde etmek için değilde insanlığa hizmet içinse hiç yapma zaten abi.
Böyle bir hizmet var dediğin gibi boşa kürek çekmek olur.
-
evet iyice soğudum bu fikirden şimdi bende
nese klasik webmaster zihniyeti işte anlık projeler gelir gider iyi analiz lazım :)
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------evet iyice soğudum bu fikirden şimdi bende
nese klasik webmaster zihniyeti işte anlık projeler gelir gider iyi analiz lazım :)
-----------------------------abi sana tavsiyem aklına bir proje geldiği zaman bence herkese açık şekilde yazma. an azından konuyu gizli yap.
Biri görürse sağlam projeni alır malır.
Bill Gates abi nasıl para kazanıyo sanıyosun sen ?