folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Su Tesisatcısı Varmı Yada Anlayan

Su Tesisatcısı Varmı Yada Anlayan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    evdeki gün ısıdan su gelmiyor eskide değil neresi bozulmuştur. neyi kontrol etmemiz gerekiyor.şebeke suyu falanda kesilmedi hiç. vanaları falan konturol ettim hepsi açık.bi kaç litre su akıp sonra kesiliyor.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    yokmu bu sıcak sudan anlayan gidip kazanı bıcaklayımmı ozaman rahatlarım

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JAVVAJ
    JAVVAJ's avatar
    Erkek
    dostum şamandıra  denılen bişi  var  kazanın  içinde  ucunda içi  hava  dolu  bi  top var  hatta  o ne durum  da  bı kontrol  et  ona  gore  yonlendıreyım  senı  buyuk  bı ıhtımal  sorun ondan  kaynaklanıyo

Bir dil bir insan iki dil iki insan java bilmeyen ahrazdır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    JAVVAJ bunu yazdı:
    -----------------------------
    dostum şamandıra denılen bişi var kazanın içinde ucunda içi hava dolu bi top var hatta o ne durum da bı kontrol et ona gore yonlendıreyım senı buyuk bı ıhtımal sorun ondan kaynaklanıyo
    -----------------------------
    yok dostum yaa kazanın heryeri kapalı açacak bi kapak falan yok.aletin vanası tıkanmış sanırım bayram muhabbetinden kimsede gelmiyor bakmaya.bi adamdan telefonla destek aldım vanayı sök dedi ama yanarsın dedi vana çok zor biyerde su boşalır diye onuda yapamadım. bayram sonuna kaldı yapacak bişey yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hacı baş şimdi :| arkadasında dedıgı gıbı soguk su dolan yerdeki şamandıra bozulmuştur ve su dolmuyordur

eğer borular demir boruysa boru anahtarıyla fln azami surette vur içi kireçlemiş tıkanmışsa flln açılabilir 

başkada bişi gelmyr aklıma  

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

güneş enerjisinde sorun çıkartan sikindirik yer şu şamandıradır yaw :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Güneş enerjisinden u geliyor fakat soğuk geliyorsa büyük ihtimal, orada gördüğün cam kavanoz, silindir teneke bidon tarzındaki yerin içine su doldur çalışır o :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 792 Toplam Mesaj: 7