Su Tesisatcısı Varmı Yada Anlayan
-
evdeki gün ısıdan su gelmiyor eskide değil neresi bozulmuştur. neyi kontrol etmemiz gerekiyor.şebeke suyu falanda kesilmedi hiç. vanaları falan konturol ettim hepsi açık.bi kaç litre su akıp sonra kesiliyor.
-
yokmu bu sıcak sudan anlayan gidip kazanı bıcaklayımmı ozaman rahatlarım
-
dostum şamandıra denılen bişi var kazanın içinde ucunda içi hava dolu bi top var hatta o ne durum da bı kontrol et ona gore yonlendıreyım senı buyuk bı ıhtımal sorun ondan kaynaklanıyo
-
JAVVAJ bunu yazdı:
-----------------------------
dostum şamandıra denılen bişi var kazanın içinde ucunda içi hava dolu bi top var hatta o ne durum da bı kontrol et ona gore yonlendıreyım senı buyuk bı ıhtımal sorun ondan kaynaklanıyo
-----------------------------
yok dostum yaa kazanın heryeri kapalı açacak bi kapak falan yok.aletin vanası tıkanmış sanırım bayram muhabbetinden kimsede gelmiyor bakmaya.bi adamdan telefonla destek aldım vanayı sök dedi ama yanarsın dedi vana çok zor biyerde su boşalır diye onuda yapamadım. bayram sonuna kaldı yapacak bişey yok -
hacı baş şimdi :| arkadasında dedıgı gıbı soguk su dolan yerdeki şamandıra bozulmuştur ve su dolmuyordur
eğer borular demir boruysa boru anahtarıyla fln azami surette vur içi kireçlemiş tıkanmışsa flln açılabilir
başkada bişi gelmyr aklıma
-
güneş enerjisinde sorun çıkartan sikindirik yer şu şamandıradır yaw :)
-
Güneş enerjisinden u geliyor fakat soğuk geliyorsa büyük ihtimal, orada gördüğün cam kavanoz, silindir teneke bidon tarzındaki yerin içine su doldur çalışır o :)
Toplam Hit: 792 Toplam Mesaj: 7