Şuana Kadar Ttnet Kota Sayfasına Tek Denemede Giren Var Mı ?
-
Evet arkadaslar doğru söleyin şuana kadar ttnet kota sayfasına 1 denemede sorunsuz giren var mı ? Ne zaman girsem ya hata-null yazıyor geri dönüyorum tekrar deniyom bu sefer karakterler doğru olsada yanlıs diyor.Şimdide girdim servisde geçici problem var falan diyor.Bazen giriyorum kota 3 gün geriden sayıyor.Ciddi soruyorum doğru söleyin yani acaba bende mi sadece bu problem oluyor şuana kadar tek denemede bu sayfaya ulaşan oldu mu :|
-
Allah Canımı Alsın, yok öyle birşey, nerdeee?
Eydsl olmasa halimiz nice olurdu ?
-
bu konuyu görünce bi şansımı deniyim dedim :) neyse abicim herşeyi doğru girmeme rağmen hata verdi :)
İşlem hatası 
Sn. Abonemiz,
Teknik nedenlerden dolayı şuan sizlere hizmet veremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz -
bende şansımı deniyim dedim ama nerdee :))
İşlem hatası 
null -
tek denemede sorunsuz giriyorum hep :D kota bilgileri yanlış olabiliyor tabiki o TTnetin bize sunduğu bir armağan
-
brK bunu yazdı:
-----------------------------bende şansımı deniyim dedim ama nerdee :))
İşlem hatası 
null
-----------------------------her denediğimde 150 sefer bu hatayı görmezsem hemen bilgisayarımı kapatır modemin fişini çekerim
çünkü kesinlikle ttnette bi hata vardır ve buda benim faturaya yansır :D
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------brK bunu yazdı:
-----------------------------bende şansımı deniyim dedim ama nerdee :))
İşlem hatası 
null
-----------------------------her denediğimde 150 sefer bu hatayı görmezsem hemen bilgisayarımı kapatır modemin fişini çekerim
çünkü kesinlikle ttnette bi hata vardır ve buda benim faturaya yansır :D
-----------------------------yok la sınırsız :) zaten sabit geliyor fatura
-
şu ttnetin kota sorgulama sayfasınaki captchayi geçip ufak bi programcıkla bizi bu dertten kurtaran mürid ne güzel müriddir onu yazdığı programlar ne güzel programlardır :)
-
ben çok nadir sorun yaşıyorum. ey dsl kullanın :d