Subdomainler / Soru
-
Hocalarım, benim merak ettiğim bi konu var.
Mesela bir sitemiz var falanfilan.com mesela adı diyelim ve googela kayıtlı üst sıralarda, ben burda subdomain açıyorum örnek olarak adsız.falanfilan.com olsun. Kişi de benim sitem de ki adsız.falanfilan.com bölümüne giriş yapıcak. Bu subdomainin arama yapıldığın da google da çıkması için de subdomaini googlela a kayıt yaptırmamız gerekiyor mu?
Örnek olarak;
adsız diye arama yapıldı, ben falanfilan.com da bizzat adsız adına etikette bulunmadım ama direk adsiz.falanfilan subdomainin de etiketleri mevcut.
adsız yazdığında adsiz.falanfilan.com un google da çıkması mümkün mü?
-
Subdomain yada normal domaini farkli dusunme ayni dusun. Onemli olan icerik.
-
MuhammeT bunu yazdı
Subdomain yada normal domaini farkli dusunme ayni dusun. Onemli olan icerik.
Yani ben domain de etiket vermesem subdomain de etiket versem adam adsız diye arattırdığın da normal domain de etiket vermişim gibi çıkar?
-
Subdomainde kari kiz diye etiketle kari kiz arayan subdomainr gelir bahlantidan.
Ana domaine erkek adam yaz etiketle. Erkek adam arayan ana domaine gelir googleden baglantilanirsa
-
subdomainler ana domainden bağımsız birer siteymiş mantığındaydı sanırım. yani subdomaini farklı bir site gibi düşünerek işlem yap.
-
pesimistzombie bunu yazdı
subdomainler ana domainden bağımsız birer siteymiş mantığındaydı sanırım. yani subdomaini farklı bir site gibi düşünerek işlem yap.
MuhammeT hocam da tam tersini söylüyor, karıştı şimdi :S
-
MuhammeT bunu yazdı
Subdomainde kari kiz diye etiketle kari kiz arayan subdomainr gelir bahlantidan.
Ana domaine erkek adam yaz etiketle. Erkek adam arayan ana domaine gelir googleden baglantilanirsa
Merak ettiğim subdomaini de arama motorlarına kayıt ettirmeye gerek var mı yok mu?
-
Arama motoruna kayit yapilmayansite googlede cikmaz diyen kim onu merak ettim. Yap siteni maksimum iki hafta icinde cikmazsa googlede webmaster tools a kayit yap yeter
MuhammeT tarafından 09/Kas/14 09:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam subdomain i farklı site olarak düşün sen. Onun etiketi-sitemapı ayrı olsun. Örnek: anadomain in pagerank ı 5 iken subdomain 0 olabilir