Subdomain.Wordpress.Com Sorunu
-
Hocalar benim eskiden subdomain.wordpress.com olarak kullandığın ücretsiz blogum vardı daha sonra bunu ben kendi domainime yönlendirdim wordpress den yönlendirme işlemlerini yaparak siteadı.com.tr ye yönlendirdim domainin nslerini değiştirerek free bir şekilde wordpres domainden yayın yaptırılabiliyor belli bir ücret karşılığı her neyse ben daha sonra bunu tamamne sildim kendim bir hosta sıfırdan wordpress domainini host göre ayarladım tüm yazıları kurduğum wordprese taşıdım filan komple
daha sonra wordpress.com da kalan blogu sildim ama ne yaptıysam sundomain.wordpress.com blogunun yeni kurduğum bloga yönlenmesini engelleyemedim şuan öyle bir blog yok ama yazınca benim siteye yönleniyor ve google da da subdomain.wordpress.com/xxx şeklinde bağlantılar mevcut bu bağlantılar doğrudan benim siteye yönendiği için google da böyle bir sayfa var kabul edilip silinmiyorda ne yapmam gerek sorunu halledemedim gitti -
linleri verde bide biz bakalım
-
hocam site adı pek bilinsin istemiyorum da site:subdomain.wordpress.com diye araryınca çıkıyor google bağlantıları tıklıyorum benim www.siteadı.com.tr ye yönleniyor
o eski bağlantıların hepsini googleye spam diye bildirdim bakalım ne olacak umarım silinir şuan benim siteye yönleniyor benim site de de 404 ulaşılamadı olarak çıkıyor zaten