Subjetif Düşüncelasyon [Destek Ve Öneri]
-
Merhaba tahribat camiası ; portalda bir süredir aktifim ,ve kişisel düşüncelerimi aktarmak istiyorum.Her eleştiri biraz daha geliştirir mantığıyla...
Forumu , yazılıp , çizilenleri , okuyorum takip ediyorum ancak üzülerek söylüyorumki birçok insan resmen forumu leş gibi kokan laf çöplüğüne çevirmiş.Bu camiada bu cıvık davranışlardan ziyade , çalışıp bişeyler üretmek ve bunu paylaşmak olmalı.
Forumlarda en çok gördüğüm şu :birisi istek veya destek istemiş."Şunu arat" tek kelime bu! Zaten şunda hepimiz şunda hemfikirizki zaten adam onu aratararak bu siteye gelmiştir.Böyle zırvalardan ziyade biraz daha yardım ve desteksever olmanızı temenni ediyorum.Ukala ukala şunu yaparım asarım keserim s.kerim g.merim diyeceğine bu nasıl olur paylaş.Bilgi sadece sendeyse hiçbir anlamı yoktur.Azcık elinizi taşın altına koyma vakti geldi...Ama ha şunu diyorsanız; ki bir çok üye bunu diyor "ben bilirim kimse bilmesin aq" diyenlere bende diyorumki ; "bu ülkedede kimse 1 adım öteye gidemez aq" Birçok insan AKP ve TTnet'e kürtlere pkk ya gerdiriyor herkes!ama anca laf ebeliği.Bırakalım artık bu dalgaları millet , insanlarla paylaşın öğretinde ; şu foruma sırf bende varım diyip yazı yazıp forumu şişirtmek yerine , bende onlara şunu yaptım diyebilsinler.
Ben kendi çapımda azda olsa 3-5 zırvalık bilen biriyim birşey biliyor ve yazmıyorum maksatlı yazmıyorum buraya.Ama ne öğrendiysem şu ana kadar 3 5 kaliteli anlatımın , önerinin sistemin altından çekip çıkardım.Ama herkes bunları yapacak kadar yetenekli değil.Dolayısıyla bizden iyi olan yaş farketmezki yaşın 25 benden irili ufaklı üstadlarımıza şu örümcek bağlayan döküman arşivlerinizi paylaşın artık.tahribat'da dnslerini kapadılar bundan gayrısı birlik olmaktır.Laf ebeliği değil...
Yurtdışında vb. hacking websiteleri birbirlerinin reklamlarını yapıyor ,destek veriyor bir bütün halinde iş yapıyorlar ken ; ülkemizde herkes ard arda geçmiş daha çok giydirdi onun ölçümleri yapılıyor..Hadi bunu hiddirelim, TBT olarak bir fark yaratalım, ordan burdan Copy/Paste mantığı ile çalışan amelelerin Fotokopi forumlarını karıştırmaktansa ; TBT farkı dedirtelim!
Ayrıca belirtmek istiyorumki ; yukarıda sözünü ettiğim kişi ve kuruluşların %80e yakını "genel forum sistemleri" ni kullanıyorlar.
En çok kullanılanlardan başlamak üzere aşağıda sıralıyorum..
Vbulletin 3.6 serisi
Vbulletin 3.7 serisi
SMF 1.1.5
PHPBB3
MYBB
Snake
Discuz
.
.
diye devam eder gider.
Bu konulardaki detaylı döküman ve bilgileri gerekli kategoriler altında yayınlamanızı ve bu konu üzerinde özellikle durulmasını rica ediyorum.Kim kimse benim için hadi şurayı eklieyelim , index basalım diyemez.Desede hiklemez...
Neyse uzun lafın kısası , bu konuyu TBT yöneticilerinin dikkate alarak değerlendirmelerini rica ediyorum.
Saygılar.,.