folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Subtitle Workshop Altyazı Zaman Kayması

Subtitle Workshop Altyazı Zaman Kayması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Prison break 1.sezon ı zamunda dan indirdim fakat türkçe alt yazıların hiçbiri uymuyor zaman olarak. İngilizce alt yazı indirdim zamanı uyuyor. 

şimdi gelelim asıl konuya , ingilizce alt yazıyı alıp türkçe alt yazının zamanı olarak eklemek istiyorum ya da buna benzer bir çözüm ile halletmek istiyorum. Bunu ne şekilde yapabiliriz _?

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

hocam bu yöntemi denedim az önce de şu dikkatimi çekti satır sayıları aynı değil , yani ingilizce de adamlar çok düzenli şekilde alt yazıyı eklemişler ve türkçe dublajda ise satır sayıları çok fazla olmuş onun için zamanlama yı yine tutturamadım :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    coder2 bunu yazdı

hocam bu yöntemi denedim az önce de şu dikkatimi çekti satır sayıları aynı değil , yani ingilizce de adamlar çok düzenli şekilde alt yazıyı eklemişler ve türkçe dublajda ise satır sayıları çok fazla olmuş onun için zamanlama yı yine tutturamadım :S

öyle zamanlama tutturmayı denersen sittin sene senkron yapamazsın.

Önce altyazının fps değeri ile izlediğim videonun fps değeri uyuşuyormu bak. Uyuşmuyorsa altyazıyı filme uygun hale getir (fps değişimi)

Fps uygunsa vey auygun hale geldiyse altyazıyı ileri ve geri alarak (gecikme ayarlama) uygun hale getir.

torpedo_XL tarafından 16/May/15 02:44 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

bu yüzden her zaman adam altyazıyı neye senkronlamışsa onu indirin diye öğüt veriyoruz

en kötüsü, adam brrip bi sunuma seknronlamışsa, sen de brrip bi sunum bul onu indir (fps aynı olsun)

kafama göre, "dur zamunda da buldum şunu indireyim" yaparsan böyle eziyet çekersin

illa 720p arıyorsan

Prison.Break.S01.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR

seed bulması sıkıntı ama rarbg'deki yavaş da olsa çekmeye başladı

en azından blueray 720p başka bi sunum bulsan altyazı uyar

http://altyazi.org/sub/s/137299/Prison-Break.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Adam in verdigi Aly yazi da hatalı iste hocam ,  bilgiler için tesekkurler 

Toplam Hit: 766 Toplam Mesaj: 6