Subtitle Workshop Altyazı Zaman Kayması
-
Arkadaşlar Prison break 1.sezon ı zamunda dan indirdim fakat türkçe alt yazıların hiçbiri uymuyor zaman olarak. İngilizce alt yazı indirdim zamanı uyuyor.
şimdi gelelim asıl konuya , ingilizce alt yazıyı alıp türkçe alt yazının zamanı olarak eklemek istiyorum ya da buna benzer bir çözüm ile halletmek istiyorum. Bunu ne şekilde yapabiliriz _?
-
-
hocam bu yöntemi denedim az önce de şu dikkatimi çekti satır sayıları aynı değil , yani ingilizce de adamlar çok düzenli şekilde alt yazıyı eklemişler ve türkçe dublajda ise satır sayıları çok fazla olmuş onun için zamanlama yı yine tutturamadım :S
-
coder2 bunu yazdı
hocam bu yöntemi denedim az önce de şu dikkatimi çekti satır sayıları aynı değil , yani ingilizce de adamlar çok düzenli şekilde alt yazıyı eklemişler ve türkçe dublajda ise satır sayıları çok fazla olmuş onun için zamanlama yı yine tutturamadım :S
öyle zamanlama tutturmayı denersen sittin sene senkron yapamazsın.
Önce altyazının fps değeri ile izlediğim videonun fps değeri uyuşuyormu bak. Uyuşmuyorsa altyazıyı filme uygun hale getir (fps değişimi)
Fps uygunsa vey auygun hale geldiyse altyazıyı ileri ve geri alarak (gecikme ayarlama) uygun hale getir.
torpedo_XL tarafından 16/May/15 02:44 tarihinde düzenlenmiştir -
bu yüzden her zaman adam altyazıyı neye senkronlamışsa onu indirin diye öğüt veriyoruz
en kötüsü, adam brrip bi sunuma seknronlamışsa, sen de brrip bi sunum bul onu indir (fps aynı olsun)
kafama göre, "dur zamunda da buldum şunu indireyim" yaparsan böyle eziyet çekersin
illa 720p arıyorsan
Prison.Break.S01.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR
seed bulması sıkıntı ama rarbg'deki yavaş da olsa çekmeye başladı
en azından blueray 720p başka bi sunum bulsan altyazı uyar
-
Adam in verdigi Aly yazi da hatalı iste hocam , bilgiler için tesekkurler