Sudan Ucuza Omnia 2 16Gb
-
acil nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum, tasarım harikası bir telefondur ayrıca windows işletim sistemine sahip
istediğim fiyat pazarlıksız 200 tl olup kargo alıcıya aittir hocalar ve sadece bugün için geçerlidir
kutusu, lisanslı route 66 cdsi, aparatları mevcuttur,
1 ay önce orjinal "0" pil alıp taktım
ekranın sağ alt köşesine yavru köpeğim diş geçirdi nokta halinde izleri mevcut 3 adet, fakat herhangi bir senkron problemi yoktur sorunsuz çalışmaktadır dokunmatik hassasiyeti ilk günkü gibi. kasasında cebe sok-çıkardan kaynaklı ufak çaplı belirgin olmayan çizikler mevcut
kasayı değiştirmedende kullanılabilcek bir telefon kısacası fakat yinede belirtmem gerektiği için söylüyorum bunları
yok ben temiz kullanıcam derseniz 40 tl ye aşağıdaki adresten orjinal sıfır kasa kapak takımı alıp tertemiz kullanabilirsiniz

resimler temsilidir, telefonun resmini çekicek makine olmadığından dolayı koyamıyorum
TEMEL
Donanım ve Altyapı Sistem: Mobile 6.1 (Türkçe) İşletim Sistemi (Windows Mobile 6.1 (Türkçe)) Gelişmiş: Hareket Sensörü (G-sensor) 
Telefon İşlevleri Bildirim: Titreşimli Uyarı, Arayan Numara Gösterimi Özel Bildirim: Arayan kişiye özel Resim gösterimi İşlemler: Çağrı yönlendirme, durdurma, bekletme Çağrı Listesi: Gelen, giden ve kayıp çağrı listesi 
Bellek Kapasitesi Depolama: 16 GB Dahili Hafıza Genişletme: MicroSD Kart Yuvası (32 GB'a kadar destekli) Rehber: Hafıza ile sınırlı telefon rehberi Rehber: Hafıza ile sınırlı mesaj kutusu 
Kişisel Bilgi Yönetimi Zaman: Saat, Dünya Saati, Alarm, Kronometre Yönetim: Takvim, Ajanda, Hesap Makinesi
EĞLENCE
Fotoğraf Kamera: 5 Megapiksel, LED Flaşlı Çözünürlük: 2592 x 1944 px'e kadar Yakın Çekim: 12x Dijital Zoom, AutoFocus Çekim Modu: Tek,Sürekli,Gülümseme Tanıma,Mozaik,Panoramik,Hareketli 
Video Kamera: Video Oynatıcı ve Video Kaydedici Oynatıcı: MPEG4 / H.263 / AAC / DivX Kaydedici: 
Ses ve Müzik Radyo: Stereo FM Radyo Bağlantı: 3,5 mm Kulaklık Girişi Oynatıcı: mp3, wav, wma, ra, mid, acc, accx, amr, smaf Ses Gücü: Eller Serbest, 3D Ses, Çift Hoparlör, Polifonik 64 Zil Sesleri Gelişmiş: Müzik Tanıma 
Uygulamalar Yönetici: Gelişmiş dosya yöneticisi Java Desteği: MIDP 2.0 Oyunlar: Solitaire , Dice Doküman: Düzenleme (DOC, XLS, PPS, PDF, HTML, JPG) Diğer: PictBridge, SyncML, Kartvizit Okuyucu (BCR)
BAĞLANTI
Mobil Şebeke GSM Bant: 4 Bant (QuadBand) 850-900-1800-1900 MHz Wap, GPRS: WAP 2.0, GPRS Class 10, EDGE 3G İletişim: 3G Hızında Internet 3G Standart: HSDPA 7.2 Mbps SAR Değeri: 0,168 W/Kg Özgül Emilme Oranı 
Kablosuz Bağlantılar Bluetooth: Bluetooth Bağlantı GPS Uydu: GPS Uydu Bağlantısı Wireless: Kablosuz Ağ Bağlantısı (Wi-Fi 802.11) 
Mesajlaşma Kısa Mesaj: SMS Kısa Mesaj (Akıllı T9 desteği ile) Geniş Mesaj: EMS Geniş Mesaj, MMS Multimedia Mesaj E-Posta: POP3 / SMTP / IMAP4 / SSL / TLS / PUSH MAİL Push Mail: Anlık E-posta -
telefonun resimlerinide ekleyim, laptop kamerasından çekildiler

-
konu tırmansın
-
Telefonun faturası mevcutsa.
Telefonu yollarsın. İnceledikten sonra ekranla ilgili herhangi sıkıntısı yoksa parayı havale yaparım.
Mersindeyim.
-
alana hayırlı olsun model farklıymıs
Asker tarafından 21/Eyl/12 17:53 tarihinde düzenlenmiştir -
real_agabey bunu yazdı
Telefonun faturası mevcutsa.
Telefonu yollarsın. İnceledikten sonra ekranla ilgili herhangi sıkıntısı yoksa parayı havale yaparım.
Mersindeyim.
hocam malesef bu şekilde kabul edemem
-
edit cihaz yavaşmış bana dayanmaz bu hayırlı satışlar
hipokondriyak tarafından 21/Eyl/12 18:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Yok mu arttıran :))))
Şöle detaylı olmasa bile net resimler koy ki dostum fikrimiz olsun biraz daha.
-
hipokondriyak bunu yazdıbende alabilirim piyasa piyatına bakmam lazım oncelıkle madem paraya ıhtıyacın var 210 lira vereyım 10 daha fazladan vermıs olayım
bakıp birde kendin gör hocam en iyisi
sahibinden de 350-500 arası değişmekte piyasası burdan bakabilirsin, dükkan sahipleri vitrinlerinde çok rahat 400 tl ve üzeri satabilirekmeğinide yiyebilirsiniz yani
http://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-samsung-i8000-omnia-ii-16gb
belirtmeyi unutmuşum faturasıda mevcut.
@kazasker
hocam elimde cihaz yok net fotoğrafını çekebilceğim anca laptop kamerasından çekebildim zar zor
@hipokondriyak
800 MHZ işlemcisi var hocam kim demiş yavaş diye :) kullandığım süre zarfında bir kere bile donma yaşamadım.
rom uyla oynuyorlar ondan sonra donmalar başlıyor, rom tamamıyla kendi rom u hiç ellemedim gerekte duymadım
-
tırmansın bi kez daha