Sulfirik Asit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haroldshipman
    haroldshipman's avatar
    Erkek
    beyler sulfirik asit bulamiorum bu lanet sehirde....bana ist veya iste bulabilecegi bi sehirde yasayan varsa %80 lik sulfirik ve nitrik asit bulursa cok yardim etmis olur..uzerine bi de benden 20milyon alir..var mi bu ise zamanini ayiracak olan???

iNSANOĞLU O KADAR ACI ÇEKER Kİ TÜM HAYVANLAR ARASINDA YALNIZ O GÜLMEYİ İCAT ETMEK ZORUNDA KALMIŞTIR...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

haroldshipman bunu yazdı:

beyler sulfirik asit bulamiorum bu lanet sehirde....bana ist veya iste bulabilecegi bi sehirde yasayan varsa %80 lik sulfirik ve nitrik asit bulursa cok yardim etmis olur..uzerine bi de benden 20milyon alir..var mi bu ise zamanini ayiracak olan???

1. hangi ildesin

2. sadece görmek amaclımı yoksa bomba yapmak içinmi istiosun?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek
    bomba yapmaya çalışacağın belli. Ne amaçla kullancağını söyle.Boktan bişi için deilse. Yada yanlış bişi deilse. Nası yapılcağını bile anlatırım
Toplam Hit: 1973 Toplam Mesaj: 3