Sultan Papağanı
-
Arkadaşlar dişi bir sultan papağanım war buna bir erkek arıyorum artık sabahları uyuyamaz oldum sesinden dolayı fakat para weremem erkeğin sahibine onun yerine doğacak yavrulardan 2 adet (bir dişi bir erkek şeklinde) vermeyi düşünüyorum.
Forumda hatırladığım kadarıyla bu konuyla ilgilenen müridler wardı.
-
bende de erkek var..nerdesin hoca sen?
-
5-6 dan fazla muhabbet besledim
3 - 4 ten fazla cennet papağanı besledim
2 tane saka besledim
ama şu sultan papağanı yokmu lanet ettim aldığım güne bu kadar yaygaracı bi kuş olurmu arkadaş ya
-
Pawlow bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar dişi bir sultan papağanım war buna bir erkek arıyorum artık sabahları uyuyamaz oldum sesinden dolayı fakat para weremem erkeğin sahibine onun yerine doğacak yavrulardan 2 adet (bir dişi bir erkek şeklinde) vermeyi düşünüyorum.
-----------------------------
Nemfomani, hocam çok hayvanlarla içli dışlı biri olduğum için diyorum şu ara tam bıkmışsın elinden çıkartmayı düşündün mü hiç ?
Gerçekten bak, ilginç bir yorum olacak ama, bunu bir düşün. Çünkü hayvan seven hayvan besler, hayvanları anlayan hayvan beslemez.
Evde beslemediğim hayvan kalmadı nerdeyse, akvaryum, saka florya, dağ kuşu denilen cinsler, kanarya muhabbet, normal güvercin, vs vs. Gerçekten çok acayip durumlarını düşününce onları anlayınca farkına varırsın.
Hazır bunalmışken :)))
Bu yorumumdan ötürü kızmazsın umarım.
Saygılar sevgiler :| -
ayna koy yada üstüne birşey ört ben öyle yapıyordum :D
-
Dolu halindeki suluğuna bi damla kolonyan damlat ama dikkat et fazla atarsan kuşundan olabilirsin.
Sultan papağanının dişisi erkeğinden daha cana yakındır o yüzden fazlasıyla ilgi istiyor bu yaygarayıda bu yüzden yapıyor
yanlız ilgilenmek ele almak değil onunla konuşmaya çalışmak farklı besinlerle beslemek gibievi ençok kirleten hayvanlardan birtranesidir
kolay gelsin
-
kiNki bunu yazdı:
-----------------------------bende de erkek var..nerdesin hoca sen?
-----------------------------hocam istanbuldayım...
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Pawlow bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar dişi bir sultan papağanım war buna bir erkek arıyorum artık sabahları uyuyamaz oldum sesinden dolayı fakat para weremem erkeğin sahibine onun yerine doğacak yavrulardan 2 adet (bir dişi bir erkek şeklinde) vermeyi düşünüyorum.
-----------------------------
Nemfomani, hocam çok hayvanlarla içli dışlı biri olduğum için diyorum şu ara tam bıkmışsın elinden çıkartmayı düşündün mü hiç ?
Gerçekten bak, ilginç bir yorum olacak ama, bunu bir düşün. Çünkü hayvan seven hayvan besler, hayvanları anlayan hayvan beslemez.
Evde beslemediğim hayvan kalmadı nerdeyse, akvaryum, saka florya, dağ kuşu denilen cinsler, kanarya muhabbet, normal güvercin, vs vs. Gerçekten çok acayip durumlarını düşününce onları anlayınca farkına varırsın.
Hazır bunalmışken :)))
Bu yorumumdan ötürü kızmazsın umarım.
Saygılar sevgiler :|
-----------------------------adamım walla ne dediğini anlamadım. ama şimdiye kadar bende birçok hayvan baktım ve hala hatırı sayılır miktarda evcil hayvanım war ;)
kedi köepk balık hamster tavşan kuş sincap flan fıstık dewam ediyor :D sırasıyla ben sadece bu yavrucağıma eş arıyorum. elinde erkek olupta vermek isteyen warsa alabilirim ama dediğim gibi para weremem onun yerinede ilk yavrularından 2 tane vereceğim. isterse hepsinide werebilirim böyle bir durumda. sadece bizim kızın ateşi sönsün istiyorum :)
-
kuşu olan yokmu beyler?
-
bendeki sultan papağanı çok sessizdi nedens, cennet papağanım vardı o fekaketti.