folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Sunbelt Kerio Personal Firewall

Sunbelt Kerio Personal Firewall

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kerio iyidir de kendi resmi sitesinden download edin daha iyi olur.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

normalde firewall kullanmak adetim değil, onun yerine netlimiter ile veri transferini kontrol ediyordum sadece...

fakat esetin system suiteinin içinden cıkan firewallı beğendim :)

bi tek sıkıntısı, 1. adsl modemimden 2. adsl modeme geçince ağı sapıtıyor, onun için firewallı otomatik modda tutmak gerekiyor...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

zonealarm derim,

rene nin dedigi veri transfer olayi kav in ag monitoru olayinda da var orda da nete cikap programlari gosteriyor

+

altta calisan processleri gosteren bi program super olur

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Normalde outpost kullanıyorum piyasadaki en kaliteli güvenlik duvarı yazılımlarından biridir. Ancak computerwolf ün dediği gibi Kerio güvenlik yazılımıda çok kaliteli bir güvenlik duvarı yazılımıdır tavsiye ederim.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Ben Comodo kullanıyorum şuanda testlerden birinci ayrıca 0 day exploitlere karşı şuanki tüm firewall programlarından daha iyi ayrıca HIPS korumasıda mevcut.Kerio eskiden kullandığım bir firewall olarak kalabildi çünkü kendini geliştiremedi.Testlerde hep yerlerde sürünüyor.Şuan en iyiler ise Comodo ve Outpost ikisinide öneririm.Zone Alarm Pro programı Comodo ve Outpost programlarından daha vasat.Zaten Zone Alarm Pro dışarıya bilgi sızdırıyo yani artık Norton gibi kendi firmasına ve kendi devletine kişisel bilgileri veriyor.Kişisel güvenliğinizi istiyorsanız Zone Alarm Pro programını kullanmayın sisteminiz izleniyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

en az ramı hangısı kullanıyor? :Ç

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

en az ramı hangısı kullanıyor? :Ç

-----------------------------

En az ram olarak bilmiyorumda en kolay kullanılabilen Outpost fazla bi ayar gerektirmeyen kendi işini kendi yapan bir program yani kur gerisini yapsın.

Toplam Hit: 951 Toplam Mesaj: 8