Sunbelt Kerio Personal Firewall
-
http://rapidshare.com/files/146665447/Kerio.Personal.Firewall.v4.0.8.WinAll-PH_www.dotnxt.com.rar
Sunbelt Personal Firewall ile Windows güvenlik duvarınız daha güvenli hale geliyor. Bu program, Ağ bağlantılarını da kontrol ediyor ve gizli bir şekilde koruma sağlıyor.
Bilgisayara girmek isteyenleri bulup ortaya çıkartıyor ve engelliyor. Sadece bir internet duvarı değil aynı zamanda bir sistem güvenliği uzmanı gibi çalışıyor. -
Kerio iyidir de kendi resmi sitesinden download edin daha iyi olur.
-
normalde firewall kullanmak adetim değil, onun yerine netlimiter ile veri transferini kontrol ediyordum sadece...
fakat esetin system suiteinin içinden cıkan firewallı beğendim :)
bi tek sıkıntısı, 1. adsl modemimden 2. adsl modeme geçince ağı sapıtıyor, onun için firewallı otomatik modda tutmak gerekiyor...
-
zonealarm derim,
rene nin dedigi veri transfer olayi kav in ag monitoru olayinda da var orda da nete cikap programlari gosteriyor
+
altta calisan processleri gosteren bi program super olur
-
Normalde outpost kullanıyorum piyasadaki en kaliteli güvenlik duvarı yazılımlarından biridir. Ancak computerwolf ün dediği gibi Kerio güvenlik yazılımıda çok kaliteli bir güvenlik duvarı yazılımıdır tavsiye ederim.
-
Ben Comodo kullanıyorum şuanda testlerden birinci ayrıca 0 day exploitlere karşı şuanki tüm firewall programlarından daha iyi ayrıca HIPS korumasıda mevcut.Kerio eskiden kullandığım bir firewall olarak kalabildi çünkü kendini geliştiremedi.Testlerde hep yerlerde sürünüyor.Şuan en iyiler ise Comodo ve Outpost ikisinide öneririm.Zone Alarm Pro programı Comodo ve Outpost programlarından daha vasat.Zaten Zone Alarm Pro dışarıya bilgi sızdırıyo yani artık Norton gibi kendi firmasına ve kendi devletine kişisel bilgileri veriyor.Kişisel güvenliğinizi istiyorsanız Zone Alarm Pro programını kullanmayın sisteminiz izleniyor.
-
en az ramı hangısı kullanıyor? :Ç
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------en az ramı hangısı kullanıyor? :Ç
-----------------------------
En az ram olarak bilmiyorumda en kolay kullanılabilen Outpost fazla bi ayar gerektirmeyen kendi işini kendi yapan bir program yani kur gerisini yapsın.