Şunları Kökünden Silmek İçin Bi Program ???
-
C'ye bi kaç şey bulaştı silinmiyo a.q
drsmartload45a8b9abc,kybrdff_9,dfndrff_9 gibi isimleri olan exeler var c'de nasıl silcez bunları he bide paso bilyoner.com'un popupu açılıyo bu herhangi bir siteye girdiğim için açılmıyo yalnız tahrifeyim duruyod uruyo bi süre sonra paso açılıyo yardım edin internette sörf çile olmaya başladı yaw sunları nasıl silebilirim ??? -
formaaaaaaat anca seni format paklar amk,
-
shift +del :)))
-
format istemiyosan ad-aware weya microsoft antispyware kur.
ondan sonra kasperskyle tarat -
beyler lamer yok karşınızda dediklerinizi yaptık del+Shift :D
oldu gazoz a.q :)) hiç aklıma gelmemişti walla saol :)) Daha yaratıcı olun beyler formatsız kurtulmazmı bu makıne a.q ??? -
pc_worm yazdı
"beyler lamer yok karşınızda dediklerinizi yaptık del+Shift :D
oldu gazoz a.q :)) hiç aklıma gelmemişti walla saol :)) Daha yaratıcı olun beyler formatsız kurtulmazmı bu makıne a.q ???"
hay a.k o zaman git dosyaları teker teker elle sil :D -
şaka bi yana :) en garanti yolu yedek al sistem kur. bide tavsiye pc hazır olunca imaj al. rahat edersin
-
yada bak şimdi aklıma geldi. regedit'e gir hkey_local_machine\software\microsoft\windows\currentversion\run buraya bak o dediklerinle ilgili olanları sil. pc'yi yeniden başlat. sonra shift+del ile sil
-
Anti Spyware-Doctor.. Paylaşım/Download bölümünde vardı..
McYargic vermisti..
İstersen onu bir dene..
Çok yararı oluyor.. Yardımcı olacağını sanıyorum..
Geçmiş olsun :D -
NebuLa bunu yazdı
hay a.k o zaman git dosyaları teker teker elle sil :D
-----------------
A.q ben adama silinmiyo diyim adam bana git o zaman elle sil diyo elle silincek bişe olsa niye program isteyeyim silmek için dengesiz miyim a.q
Ajan regedit olayını bi denicem sağol !!!
Toplam Hit: 881 Toplam Mesaj: 10