Sunny AT-14100 Full HD / Next Ye 18000 CX Sizce Hangisi?
-
SUNNY AT-14100 FULL HD UYDU ALICI-MEDİA PLAYER
TEKNİK ÖZELLİKLER
DVB Sistemi
DVB-S/S2
Flash Bellek
16 MB
RAM
256 MB DDR2
Kanal Hafızası
6000
Panel Göstergesi
2 LED (Yesil, Kırmızı)
DiseqC Uyumu
1.0 - 1.1 - 1.2
Görüntü Oranı
4;3, 16;9
Görüntü Boyutu
720x576, 1280x720, 1920x1080
TV Scart Çıkışı
YOK
YPbPr
YOK
RCA Çıkışı
YOK
Boyutlar
156x118x23 mm
Yazılım Güncelleme
Uydudan, PC'den ve USB ile Güncelleme
Giriş Voltajı
12V DC - 2.5A
RS-232 Bağlantısı
YOK
CI Slot
YOK
Smart Card Okuyucu
YOK
USB Girişi
VAR
HDMI
Var (486i, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p)
Hızlı Kurulum
VAR
Kör Arama
VAR
Detaylı Kurulum
VAR
Ethernet
YOK
HD Yayın Desteği
VAR
Time Shift(Zamanı İleri-Geri Kaydırma)
VAR
PVR(Kayıt)
VAR
Harici IR Girişi
VAR
SPDIF
1xOptical
Menü Dilleri
Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, İtalyanca, Hollandaca, Çekce, Polonyaca, Slovenyaca, Farsça, Arabça
Teletext
VAR
EPG
VAR
Çocuk Kilidi
VAR
Ön Panel Tuş Kilidi
VAR
Ekran Dondurma
VAR
Ekran Bölme
VAR
Program Recall
VAR
Uyku Modu Zamanlayıcısı
VAR
Kayıt Zamanlayıcısı
VAR
Otomatik Açılma Zamanlayıcısı
VAR
Zoom
VAR
LNB Kontrol
VAR
Ses Seçimi
VAR
Altyazı Seçimi
VAR
Kullanıcı Bilgilerini Kaydetme
VAR
*MEDİA PLAYER ÖZELLİĞİ.MKV,MPEG4,DIVX,AVI,WMV,MPEG,TS VİDEO DOSYALARINI OYNATMA.UYDUDAN GÜNCELLEME ÖZELLİĞİ
Next Ye 18000 CX HD Uydu Alıcısı

HDMI KABLO HEDİYE
1ADET KÜÇÜK KUMANDA (GÜNLÜK KULLANIMI İÇİN)
1 ADET BÜYÜK KUMANDA MENÜ KULLANIMI İÇİN
4 ADET KUMANDA KULLANIMI İÇİN PİL
• HD ve SD Kanalları aynı anda izletme
• Kart okuyucu için gömülü modül
• USB 2.0 girişi
• Harici USB diske veya USB belleğe yayını kaydedebilme (PVR)
• USB disk üzerinden; MP4,AVI,MKV,DIVX,XVID MOV,DAT,VOB uzantılı video dosyalarını,JPEG resim ve MP3 müzik dosyalarını oynatma
• Time Shift (Zaman Kaydırma) özelliği
• HDMI bağlantısı
• RCA L/R ses çıkışı
• Koaksial SPDIF ses çıkışı
• 8000 radyo ve TV kanalı
• RS232 Port’u üzerinden PC’den cihaza,cihazdan cihaza,USB diskten ve uydudan yazılım güncelleme
• 1920x1080p, 1920x1080i, 1280x720, 720x480 video çözünürlük seçenekleri
• Altyazı ve teletext desteği
• Çoklu dil ve favori kanal listesi desteği
• Elektronik program rehberi (EPG)
• Son Kanal hafızası
• Oyunlar
• Yetişkin kilidi
• 400 Mhz ALI3601 ana işlemci
• 8 MB Flash bellek
• 128 MB DDRs SD RAM
Şimdi ikisi Arasında Kararsız Kaldım ay başında ikisinden birisini alacağım ama bazılarının artıları var birinde 2 kumanda var birinde scart girişi yok (tamam lcd de kullanacağım ama yinede lazım olur)
Siz olsanız hangisini alırsınız?
-
hocam uydu alıcısı olarak kullanacaksan nexti al derim,diğerinde scart çıkış bile yok baksana hangi zamandayız adam alete scart çıkış koymaz mı hiç,senin yerinde olsam düşünmez nexti alırdım,
Ayrıca lcd de kullanacağım diyorsun niçin scartlı mınıx recevırlardan almıyorsun geçen müşterinin birisi almış kurulumunu yaptım beklentimin üstünde çıktı gayet şirin ortalıkta recevır filan yok sadece lcd nin köşesinde kumandanın alıcısı oluyor o kadar
http://www.nextdestek.com/Next-Minix.html

-
next tabiki
-
ya nexti al yada next next starı suny troş bişi
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------hocam uydu alıcısı olarak kullanacaksan nexti al derim,diğerinde scart çıkış bile yok baksana hangi zamandayız adam alete scart çıkış koymaz mı hiç,senin yerinde olsam düşünmez nexti alırdım,
Ayrıca lcd de kullanacağım diyorsun niçin scartlı mınıx recevırlardan almıyorsun geçen müşterinin birisi almış kurulumunu yaptım beklentimin üstünde çıktı gayet şirin ortalıkta recevır filan yok sadece lcd nin köşesinde kumandanın alıcısı oluyor o kadar

-----------------------------hoca sunnyninkide lcdnin arkasına yapışıyor çok küçük birde ben hdmi çıkışını kullanacağım scartda ilerde lazım olur diye düşünüyorum full hd kullanmak istiyorum uydu alıcısı
çok kararsız kaldım
birde sunny özellikler bakımından nextin 2 katı nerdeyse ama ondada scart yok tek kumanda var
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------hocam uydu alıcısı olarak kullanacaksan nexti al derim,diğerinde scart çıkış bile yok baksana hangi zamandayız adam alete scart çıkış koymaz mı hiç,senin yerinde olsam düşünmez nexti alırdım,

-----------------------------hoca sunnyninkide lcdnin arkasına yapışıyor çok küçük birde ben hdmi çıkışını kullanacağım scartda ilerde lazım olur diye düşünüyorum full hd kullanmak istiyorum uydu alıcısı
çok kararsız kaldım
-----------------------------hocam full hd kullanmak istiyorsan nextin de var bu recevırlarda teknik destek çok önemli Next adamlar malın daima arkasında sitede teknik destek kısmında sürekli güncellenen yazılımları koyuyorlar ben daima ordan indirip kendim yüklüyorum cihaza yazılımı cihazı alalı 4-5 sene oldu hala teknik destek devam ediyor
Ayrıca mınıxın full hd olanı da var bi göz at istersen özelliklerine
http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD.html

-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------kabadayi09 bunu yazdı:

çok kararsız kaldım
-----------------------------hocam full hd kullanmak istiyorsan nextin de var bu recevırlarda teknik destek çok önemli Next adamlar malın daima arkasında sitede teknik destek kısmında sürekli güncellenen yazılımları koyuyorlar ben daima ordan indirip kendim yüklüyorum cihaza yazılımı cihazı alalı 4-5 sene oldu hala teknik destek devam ediyor
Ayrıca mınıxın full hd olanı da var bi göz at istersen özelliklerine
http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD.html

-----------------------------pahalı hocam deymez
şu 2 model arasında kaldım ben sadece fiyatları birbirine yakın
kanal geçişleri nasıl?
-
kesinlikle sunny al alper zaten lcd yada led tv tarzı bir şeyde kullanacaksın scart girişinin olmaması bence sorun değil ram olarak next ten iyi dış görünüş olarak şıklık olarak next ten iyi ama sadece bir uydu alıcı alacak olsaydın ve kararsız kalsaydın next daha iyi bir seçim olabilirdi ama suny media player olarak daha iyi olacağından dolayı
Suny derim