Sunucu Kiralama Hk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar eğer optimize etmezsem hostum sürekli cpu aşımından kapanıyor sanal sunucu almamı söyledi host firması nereden alayım bu sunucuyu ben? host firmamda var fiyatlarda uygun ama cpanel için ayrı 25 tl ücret alıyor 

linux sunucu arıyorum

Hayat paylasmaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

genelde paneller ücretli olur.Linux için güzel ve ücretsiz bir panel istersen ispconfig öneririm.

Bütçene ve sitenin ziyaretcilerinin daha çok hanği ülkeden girdiğini söylersen ona göre bir öneride bulunabiliriz.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sunucu kiralıyacak ve cpu aşımı yapacak kadar büyük ve kullanıcı çeken siten nedir senin ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    -----------------------------

genelde paneller ücretli olur.Linux için güzel ve ücretsiz bir panel istersen ispconfig öneririm.

Bütçene ve sitenin ziyaretcilerinin daha çok hanği ülkeden girdiğini söylersen ona göre bir öneride bulunabiliriz.

hocam bütçem http://www.webadam.com/sanal-sunucu-fiyat-ve-ozellikleri şurada ki SanalSunucu-2 için yetecekti ama adamlar panel ücreti ayrı dedi kaldı :S ziyaretçilerim hepsi türkiyeden

Hayat paylasmaktır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

linux mu windows mu alacaksin ? bunun bilgisini verirsen daha kolay yardimci olabiliriz; Ama islemci problmin var ise sanal sunucu dedigimiz VPS kurtarmiyabilecektir. sorunu asmak adina once sistemini bir optimize etmeyi dene bence

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

ErotikPanda bunu yazdı:

Sunucu kiralıyacak ve cpu aşımı yapacak kadar büyük ve kullanıcı çeken siten nedir senin ?

valla hocam %15 cpu izni veriyoruz dediler durmadan aşıyosunuz dediler  sanal sunucu 2 paketini önerdiler kekliyolarmı beni yoksa:D www.oyunblog.org 

Hayat paylasmaktır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PoLiZei bunu yazdı:

ErotikPanda bunu yazdı:

valla hocam %15 cpu izni veriyoruz dediler durmadan aşıyosunuz dediler  sanal sunucu 2 paketini önerdiler kekliyolarmı beni yoksa:D www.oyunblog.org 

öyle abartmana gerek turhost firması ile konuş. cpu aşımında kapatmıyorlar sadece siteniz yavaşlar diyorlardı bir ara. desteğe ulaş direk durumu anlat.

edit : benim eski sitem %22 cpu aşımını geçiyordu ve harbidende kapatmadı adamlar suspend vermedi. Ayrıyetten optimizasyon için yardımcı bile olabiliriz dediler. Kim ne derse desin turhosstan daha kaliteli host firması tanımam.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

rakkoc bunu yazdı:

linux mu windows mu alacaksin ? bunun bilgisini verirsen daha kolay yardimci olabiliriz; Ama islemci problmin var ise sanal sunucu dedigimiz VPS kurtarmiyabilecektir. sorunu asmak adina once sistemini bir optimize etmeyi dene bence

linux hocam

Hayat paylasmaktır
Toplam Hit: 658 Toplam Mesaj: 8