folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Sunucuda Var Olan Dosyaya Erişemiyorum [Yardım]

Sunucuda Var Olan Dosyaya Erişemiyorum [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar, www.netkomik.com adresinde wp kurulu, www.netkomik.com/forum adresinde ise smf forum. Googledaki index sayımın düşük olması nedeni ile bir site haritası oluşturup yollamaya karar verdim ve yaptımda.. Oluşturduğum sitemap.xml yi /forum klasörüne atmama ragmen tarayıcıya www.netkomik.com/forum/sitemap.xml yazınca ulaşamıyorum, çok önceden var olan 404 sayfası ile karşılaşıyorum, sadece ben değil googlede ulaşamadığı için site haritamı görmüyor.
    Yanlış nerde acaba, ne eksik olabilir? Teşekkürler.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

cmodlara bak bakem

birde ne kullanıyon ftp?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    standartı 644 dü dosyaya erişemiyordum 777 yaptım yine erişemiyorum. Cpanel kullanıyorum

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

htaaccessin son satırında şöyle bir kod var bu nedir arkadaşlar, bu kod yüzünden olabilir mi?

#Sitemaps

RewriteRule sitemap.xml sitemaps.php [L]

RewriteRule urllist.txt urllist.php [L]

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    test.xml olarak adını değiştir bide öyle dene

DOM..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

http://www.netkomik.com/forum/sitemap2.xml URL'sini eklediniz. Raporların güncellenmesi birkaç saat sürebilir. Sabrınız için teşekkür ederiz!

:) halllettim. teşekkkürler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayırlı olsun urllisti de okut

edit@XML Ayrıştırma Hatası: geçersiz karakter numarasına göndermeLocation: http://www.netkomik.com/forum/sitemap2.xmlLine Number 2898, Column 57:<url><loc>http://www.netkomik.com/forum/dogudan-batidan-&#11;seckin-sozler-ve-ogutler-t2367.0.html</loc><lastmod>2009-04-21T

DOM..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    url listi okutmak ne demek hocam?

Toplam Hit: 882 Toplam Mesaj: 8