Sunucudan Shell İle Ulaşılan Sitenin Veritabanına Bağlanmak
-
başlıkta da belirttiğim gibi, elimdeki bir siteye shell attım ve komşu siteye bağlanıyorum c99 ile her şey var ama db'ye bağlanamıyorum. phpmyadmin linkinden girdiğimde de cpanel şifresi istiyor. napmamız gerek veya bunu çözen shell var mıdır?
-
http://www.adminer.org/ adminerphp dene
-
upload yapamıyorum hocam
-
c99 shell'de hemen sağ alt kısımda "Make File" yazan yer var oradan bir php dosyası oluştur Kodları kaydet olur
-
jelwy bunu yazdı
başlıkta da belirttiğim gibi, elimdeki bir siteye shell attım ve komşu siteye bağlanıyorum c99 ile her şey var ama db'ye bağlanamıyorum. phpmyadmin linkinden girdiğimde de cpanel şifresi istiyor. napmamız gerek veya bunu çözen shell var mıdır?
bugunkü serverda bütün db lere bağlandım link atarsan bakabilirim özel mesajdan yolla
bensiz_aglama tarafından 18/May/13 01:55 tarihinde düzenlenmiştir -
bensiz_aglama bunu yazdıjelwy bunu yazdı
bugunkü serverda bütün db lere bağlandım link atarsan bakabilirim özel mesajdan yolla
heykıra bak :D
-
Ekinoks bunu yazdıbensiz_aglama bunu yazdıjelwy bunu yazdı
heykıra bak :D
yok ya bugun bısıler denedım sagolsun oldu ama bazen hata verıyo oyle okuduk :D gelmedın sen bugun bekledım öm
bensiz_aglama tarafından 18/May/13 02:13 tarihinde düzenlenmiştir -
config gibin bişey varsa ordan veritabanı adı, kullanıcı adı şifre öğrenilir. sonra shell in en altında veritabanına bağlanma şeysi vardır. oraya bilgiler yazılır. sonra dump şeklinde veritabanı çıktısı ele ulaşılır. benden bu kadar. bilgim bitti.