folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Sunucudan Shell İle Ulaşılan Sitenin Veritabanına Bağlanmak

Sunucudan Shell İle Ulaşılan Sitenin Veritabanına Bağlanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

başlıkta da belirttiğim gibi, elimdeki bir siteye shell attım ve komşu siteye bağlanıyorum c99 ile her şey var ama db'ye bağlanamıyorum. phpmyadmin linkinden girdiğimde de cpanel şifresi istiyor. napmamız gerek veya bunu çözen shell var mıdır?

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

http://www.adminer.org/ adminerphp dene

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

upload yapamıyorum hocam

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

c99 shell'de hemen sağ alt kısımda "Make File" yazan yer var oradan bir php dosyası oluştur Kodları kaydet olur

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    jelwy bunu yazdı

başlıkta da belirttiğim gibi, elimdeki bir siteye shell attım ve komşu siteye bağlanıyorum c99 ile her şey var ama db'ye bağlanamıyorum. phpmyadmin linkinden girdiğimde de cpanel şifresi istiyor. napmamız gerek veya bunu çözen shell var mıdır?

bugunkü serverda bütün db lere bağlandım link atarsan bakabilirim özel mesajdan yolla

bensiz_aglama tarafından 18/May/13 01:55 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı
    jelwy bunu yazdı

bugunkü serverda bütün db lere bağlandım link atarsan bakabilirim özel mesajdan yolla

heykıra bak :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    Ekinoks bunu yazdı
    bensiz_aglama bunu yazdı
    jelwy bunu yazdı

heykıra bak :D

yok ya bugun bısıler denedım sagolsun oldu ama bazen hata verıyo oyle okuduk :D gelmedın sen bugun bekledım öm

bensiz_aglama tarafından 18/May/13 02:13 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

config gibin bişey varsa ordan veritabanı adı, kullanıcı adı şifre öğrenilir. sonra shell in en altında veritabanına bağlanma şeysi vardır. oraya bilgiler yazılır. sonra dump şeklinde veritabanı çıktısı ele ulaşılır. benden bu kadar. bilgim bitti.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 1581 Toplam Mesaj: 8