Sunucunun Uzaktan Erişim Şifreleri Hangi Dosyada Depolanır
-
Arkadaşlar uzaktaki dosyalarına web üzerinden erişim hakkım olan bilgisayarı uzaktan kontrol etmek istiyorum. Server 2008 işletim sistemi.
Bu bilgileri hangi dosyada saklar ve bu dosyayı elde etmem giriş için yeterli mi? -
Ne yapmak istediğini anlamadım hocam?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar uzaktaki dosyalarına web üzerinden erişim hakkım olan bilgisayarı uzaktan kontrol etmek istiyorum. Server 2008 işletim sistemi.
Bu bilgileri hangi dosyada saklar ve bu dosyayı elde etmem giriş için yeterli mi?
-----------------------------ftp şifreleri mi ? bu enigma mıydı neydi nazilerin şifre kırıcıları onları getirsen çözemez bunların şifreleme sistemlerini o yüzden öyle bişey çok zor hocam :)
-
şimdi sistem üzerindeki tüm dosyalara fso ile ulaşabildiğim bir sunucum var fakat fiziksel erişimim yok istediğim sunucuma uzaktan bağlanmak bunun için gerekli olan bilgileri dosyaların hangisinden nasıl temin edilir yada mümkün mü? Kısacası uzak masaüstü bağlantısı kurmak istiyorum.
-
imkânsız bir şey mi yoksa anlatamadım mı yine, c: dizini dahil tüm dosyalara fso ile erişimim mevcut sadece şifreyi bilmiyorum uzak masaüstü için
-
komut yazabiliyosan
net user administrator allah
diyerek şifresini değiştirebilirsin.
araştır biraz net user komutlarını