Sunucunun Uzaktan Erişim Şifreleri Hangi Dosyada Depolanır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar uzaktaki dosyalarına web üzerinden erişim hakkım olan bilgisayarı uzaktan kontrol etmek istiyorum. Server 2008 işletim sistemi.
    Bu bilgileri hangi dosyada saklar ve bu dosyayı elde etmem giriş için yeterli mi? 

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ne yapmak istediğini anlamadım hocam?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar uzaktaki dosyalarına web üzerinden erişim hakkım olan bilgisayarı uzaktan kontrol etmek istiyorum. Server 2008 işletim sistemi.
    Bu bilgileri hangi dosyada saklar ve bu dosyayı elde etmem giriş için yeterli mi? 

-----------------------------

ftp şifreleri mi ? bu enigma mıydı neydi nazilerin şifre kırıcıları onları getirsen çözemez bunların şifreleme sistemlerini o yüzden öyle bişey çok zor hocam :)

Si vis pacem para bellum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

şimdi sistem üzerindeki tüm dosyalara fso ile ulaşabildiğim bir sunucum var fakat fiziksel erişimim yok istediğim sunucuma uzaktan bağlanmak bunun için gerekli olan bilgileri dosyaların hangisinden nasıl temin edilir yada mümkün mü? Kısacası uzak masaüstü bağlantısı kurmak istiyorum.

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

imkânsız bir şey mi yoksa anlatamadım mı yine, c: dizini dahil tüm dosyalara fso ile erişimim mevcut sadece şifreyi bilmiyorum uzak masaüstü için

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

komut yazabiliyosan

net user administrator allah

diyerek şifresini değiştirebilirsin.

araştır biraz net user komutlarını

"
Toplam Hit: 1049 Toplam Mesaj: 6