Sunucusuna Bağlanıyor
-
öncelikle herkese merhaba,
şuanda bir sorunla karşılaşmış bulunmaktayım. mesela bir internet sitesine tıkladığımda soft.cn.yahoo.com sunucusuna bağlanıyor yazıyor. ister google yazayım , ister başka bir site hep aynı terane.nedeni ne olabilir ki acaba?
http://img204.imageshack.us/img204/9089/yahoosapttnu6.jpg
sitenin de görüntüsü buymuş meraktan tıkladım. sanırım virülü olabilir. :( napmam gerekli sizce?
bir de format ata ata bir hal oldu bilgisayar , hem c hem de d sürücüsünde program files mevcut , eskiden yüklü olan oyunlar bile yüklenmeden çalışabiliyorlar. çok ilginç.
yardımlarınızı bekliyorum...
-
sistem yüklerken oldugu gibi bırakma partisyonlarını. biçimlendir. temiz kurulum yap.
-
Hocam alman.b virüsü ağınızda var senin bilgisayarda yoksa bile...
-
ev kullanıcısımısın yoksa cafemi ev kullanıcısı isen bile bağlantını paylaştığın kimse varmı biraz acıklada yardımcı olabilelim
-
evimden bağlanıyorum internete. internetim acayip kasıyo.
bağlantıda bazen ufaktefek problemler çıkıyor.
en iyisi temiz bir format atmak gibi görünüyor.
-
yardımlarınızı bekliyorum.
-
www.free-av.com dan avira antivirüsün freee versiyonunu indirip bi güncelleme yapıp sistemi bi tarasana hocam, eğer ağda başka bilgisayar yok ise
-
antivürüs nafile bende de aynı sorun var dünya geneli hızla yayılmakta olan bir virüs,log tutuyor.
virüs bilgisayarda değil ağ'da daha bende çözemedim onlarca kez format attım yok,birilerinin çıkıp açıklama yapmasını bekliyorum
-
virüs olamdığına kanaat getirdiğin bi vakit bir de şunu dene =)
edit: resimde başka bi siteye bağlanmış görünüyosun.?