folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Süper Hızlı "Şifre Kırıcı"

Süper Hızlı "Şifre Kırıcı"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    Süper hızlı 'şifre kırıcı' 

Bir yazılım firması tarafından geliştirilen şifre bulma/hatırlama yazılımı (Password Recovery) sayesinde şifresi unutulduğu için kullanılamayan dokümanlar yeniden kullanılabilecek.

Kullanılan karakter sayısına göre ortalama bilgisayarda birkaç saatten birkaç yıla kadar değişen sürelerde çözülebilen doküman şifreleri, 25 kata kadar daha hızlı çözülebilecek.

ElcomSoft firması tarafından geliştirilen ve patenti alınan yeni teknik, Merkezi İşlemci Ünitesi (CPU) ile Grafik İşlemci Ünitesi'nin (GPU) birlikte çalışması esasına dayanıyor.

İnternet analistleri tarafından ''devrim'' olarak nitelendirilen ve kişisel bilgisayarları şifre çözme konusunda ''süper bilgisayar'' haline getiren yazılım, geleneksel Brute Force (tüm karakterleri tek tek dene) tekniği ile şifre çözümünü inanılmaz oranda hızlandırıyor.

Belli başlı bütün şifre çözüm programları tarafından kullanılan ''Brutal Force'' tekniğinde, küçük ve büyük harf kombinasyonundan oluşan sekiz karakterli bir şifrenin çözümü için yaklaşık 2 ay gerekirken, yeni teknik ile bu süre (CPU ile GPU'ya bağlı olarak) 3-5 güne iniyor. Yazılım, ancak NVidia GeForce8 gibi yeni jenerasyon ekran kartları ile çalışıyor.

01 Kasım 2007, Perşembe

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    mx440 la çalışacak hali yok ya :D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    ne anladım ben bu işten amk. ? o kadar sağlam bi sistem kaç ytl bilio mu o ipneler :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

geforce 8 demisler bide utanmadan xD

sen bana al geforce 8 istemiom sifre kırmak fln mk xD

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    değişen birşey yok fazldan ekran kartını da kullanıyor.

ftw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    işte yapmıs adamlar bende okudum dedim topik acım millet okusun dedim

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    İyi yapmışsın valla bu habere sevindim ben. Ekran kartı konusunda benim no porblem.  hava atmış gibi olmiyimda yeni bilgisayar alanların yada yenileyenlerin buna dikkat ederek almasını sağlamış oldun bi yerde o açıdan iyi etmişin birader. Sağol. ;)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 1160 Toplam Mesaj: 7